Slowdate: NESTWARMTE 4/11

Het maakt veel uit in welk land en op welke plek je ter wereld komt, daar kan geen misverstand over bestaan.  En als we het touwtje nog wat verder aantrekken, dan komen we uit bij het gezin waarin je opgroeide. Ben je een bofferd en kom je uit een warm nest? Of heb je dat node moeten missen? Hoe reilde en zeilde het bij jullie thuis? En hoeveel invloed heeft dat gehad op de wijze waarop je nu in het leven staat? Jong en ouder gaan erover in gesprek tijdens de Slowdate van 4 november aanstaande.

Jongeren en ouderen nemen tijdens de Slowdate de tijd om écht met elkaar in gesprek te gaan, soms met de hele groep, soms in tweetallen. Iedere keer is er een ander thema dat onder leiding van de vaste gespreksleider, Jan Menderink (65+), besproken wordt. Tussendoor is er een kleine proeverij. Een van de deelnemers neemt iets lekkers mee dat een bijzondere betekenis voor hem heeft.

De Slowdate NESTWARMTE is op maandagmiddag 4 november van 15.00 uur tot 17.00 uur. Zin om mee te praten en te proeven? Wees welkom! Je mag ook je kleinkind of je opa of oma meenemen.  Meld je aan via info@gruitpoort.nl onder vermelding Slowdate 4/11. Er is plaats voor ongeveer 10 ouderen en 10 jongeren. Er zijn geen kosten aan verbonden.

De Slowdates worden georganiseerd op het jongerencentrum van de Gruitpoort. Volgende data: 11 november en 2 december.

© Gruitpoort 2019 Design & concept: Frappant - Techniek & CMS: BeSite | Sitemap