Markenheem Hyndendael in Hummelo start Zangbrigade vanaf 01/02

 

In februari 2020 start Markenheem Hyndendael Hummelo met koortjes van vrijwilligers, familieleden en buren.
Muziek en zang hebben een groot positief effect op het welbevinden van mensen, zeker wanneer die mensen langdurige zorg nodig hebben of dement zijn. Daarom doen we een oproep: doe mee aan de Zangbrigade!

 

Hoe gaat het in zijn werk?

Dit project loopt van februari t/m september. Je wordt ingedeeld in een groepje van 6 tot 8 zangers. Ieder groepje verzorgt één keer per maand op wisselende afdelingen een optreden in zakformaat met bekende liedjes. Dat duurt een uurtje. Het zijn kleine en intieme bijeenkomsten op de vertrouwde woongroep of bij iemand op de kamer.
Er worden bekende liedjes gezongen en de sessies zijn zonder dirigent. Het project begint met twee kennismakingsworkshops. Het groepje is een soort poule en je kunt dus wel eens een keer overslaan.

 

Planning

  • Dinsdag 11 februari (onder voorbehoud!), van 15.00-16.30 uur, workshop 1: Kennismaking, groepsindeling en opfrissen liedrepertoire o.l.v. Carina Numan van MooiMuziek. Locatie: Dorpshuis De Ruimte, Keppelseweg 2, Hummelo.
  • Dinsdag 18 februari, 13.30-16.30 uur, workshop 2: Interactie met luisteraars o.l.v. zangeres Pieternel van Amelsvoort van Diva Dichtbij. Locatie: Dorpshuis De Ruimte, Keppelseweg 2, Hummelo.
  • Februari t/m september: één keer per maand op een vast dagdeel.
  • September: evaluatie en eventueel vervolg.

Informatie over aanmelden volgt!

© Gruitpoort 2019 Design & concept: Frappant - Techniek & CMS: BeSite | Sitemap