Slowdate: van blunders en andere miskleunen, 27/2

Miskleunen, een blunder begaan, een flater slaan: het kan de beste overkomen en àls het je gebeurt, zou je wel door de grond willen zakken. Het kan komisch uitpakken, maar ook heel pijnlijk zijn. En jij? Jij bent er de veroorzaker van. We gaan het er met elkaar over hebben tijdens de Slowdate van 27 februari.

De Slowdate is op donderdag 27 februari van 18.30 uur tot 20.30 uur op de Gruitpoort. Kom je ook? Meld je dan aan viainfo@gruitpoort.nl onder vermelding van Slowdate 27/2. Entree is gratis.

Tijdens de Slowdate nemen jongeren en ouderen de tijd om écht met elkaar in gesprek te gaan, soms met de hele groep, soms in tweetallen. Iedere keer is er een ander thema dat onder leiding van de vaste begeleider Boaz Boele besproken wordt. Tussendoor is er een kleine proeverij. Een van de deelnemers neemt iets lekkers mee dat een bijzondere betekenis voor hem heeft.

Boaz Boele
Interesse in andere mensen, dat is de rode draad in het leven van Boaz Boele. Boaz is theaterdocent, regisseur en trainer en verbleef in oktober drie dagen en drie nachten met zes ouderen en zeven jongeren in de Gruitpoort. Inmiddels is hij de vaste begeleider van de Slowdates op de Gruitpoort geworden

© Gruitpoort 2020 Design & concept: Frappant - Techniek & CMS: BeSite | Sitemap