Slowdate: blind vertrouwen 26/3

Hoe fijn is het als er iemand is bij wie je je ei kwijt kunt, met wie je je hartsgeheimen durft te delen, die er onvoorwaardelijk voor je is. En dat alles in de wetenschap dat hetgeen je in vertrouwen vertelt niet met derden wordt gedeeld. Blind te vertrouwen dus! En kan een ander dat vertrouwen ook in jou hebben en kun je dat altijd waarmaken? Ben je weleens diep teleurgesteld? Tijdens de Slowdate van 26 maart praten we hierover.

Tijdens de Slowdate nemen jongeren en ouderen de tijd om écht met elkaar in gesprek te gaan, soms met de hele groep, soms in tweetallen. Iedere keer is er een ander thema dat onder leiding van de vaste begeleider Boaz Boele besproken wordt. Tussendoor is er een kleine proeverij. Een van de deelnemers neemt iets lekkers mee dat een bijzondere betekenis voor hem heeft. Iedere Slowdate is weer anders, maar altijd is het gezellig!

Boaz Boele
Interesse in andere mensen, dat is de rode draad in het leven van Boaz Boele. Boaz is theaterdocent, regisseur en trainer en verbleef in oktober drie dagen en drie nachten met zes ouderen en zeven jongeren in de Gruitpoort. Inmiddels is hij de vaste begeleider van de Slowdates op de Gruitpoort geworden

De komende Slowdate is op donderdag 26 maart van 18.30 uur tot 20.30 uur op de Gruitpoort. Kom je ook? Meld je dan aan viainfo@gruitpoort.nl onder vermelding van Slowdate 26/3. Entree is gratis, wel is er een vrije bijdrage. Noteer ook alvast de volgende Slowdate op 9 april.

© Gruitpoort 2020 Design & concept: Frappant - Techniek & CMS: BeSite | Sitemap