zaterdag 14:00-17:00 - 1 jun 2019 Dutch Elite DJ Academy

Dutch Elite DJ Academy

Locatie: Gruitpoort

Dutch Elite DJ Academy

Prijs € 150,00 Terug naar overzicht

Your beats, Their Vibe. One soul.
Welkom bij de DJ-Academy.
Wat wordt jouw openingsplaat?

Dutch Elite DJ Academy

Bij de DJ-Academy draait het om de liefde voor de muziek.
Hier leer je alles wat je nodig hebt om een goede Dj te worden. Vanaf de geschiedenis en de basis tot nu en verder, zodat je ook een goede DJ zult blijven. We behandelen de muzikale stromingen en veranderingen door de tijd heen en geven je tools mee om hierop in te kunnen spelen voor later.

DJ zijn is veel meer dan even een plaatje opzetten, het is echt een vak. Bij ons leer je van professionals die nog elke week geboekt worden alle stappen. Van hoe het begon tot aan nu. Van Oldskool met vinyl tot aan de hedendaagse mogelijkheden. Techniek, luisteren naar de beats, ritmes en muzikale lijnen en daar een compositie van maken. Dat is waar de DJ-Academy voor staat.

Wij hebben niet alleen alle benodigde kwaliteitsapparatuur in huis maar ook de expertise en jarenlange ervaring om jou te begeleiden.

Bij de DJ-Academy is de leerstof zeer breed, iets wat wij belangrijk vinden voor jouw ontwikkeling als DJ. Geen hokjes of labels, behalve dan die liefde voor muziek.

Onze vele uren achter de draaitafels willen wij inzetten voor de talentontwikkeling en ondersteuning van jou. Om het beste uit jou te halen. Zodat jij er straks staat en weet wat je moet doen.
Met vertrouwen.
Door de beste opleiding.

Dj Danjah zal in Doetinchem de lessen verzorgen en er zal af en toe een gast leraar aansluiten.

Wat kan je leren bij de Dutch Elite Dj Academy?

Alles wat een dj tegenwoordig nodig heeft zullen we behandelen maar we gaan vooral op het technische gedeelte in van het draaien zoals, mixen, & Scratchen maar ook zullen we een stukje stage performance en social media training geven aangezien dat tegenwoordig ook een onderdeel is geworden van het vak.

Dj Danjah

Dj Danjah (Daan Mooren, 1980) is deejay, producer en evenementenorganisator. Hij is het brein achter de YummYumm dance events in Nederland. Danjah’s roots liggen in de old skool hiphop en funk, maar juist zijn grensverleggende, genre-overstijgende eclectische stijl maakt hem een gewilde deejay in het clubcircuit. De afgelopen twee decennia draaide hij op diverse grote evenementen en in toonaangevende clubs als Emporium, De Zwarte Cross, Club Air and Jimmy Woo.

Danjah’s mixtapes en mash-ups zijn geliefd bij een groot publiek. Zijn passie voor beats en blends, de innovatieve, dynamische stijl en zijn eigengereide ondernemerschap, vormen het vertrekpunt voor zijn eigen YummYumm events. Met succes. De lekkerste, heetste beats, back-to-back gemixt door een zorgvuldig geselecteerd deejayteam, vullen dansvloeren in diverse clubs in het land. En daarbuiten. Onlangs ging YummYumm internationaal en is voortaan ook in Manchester (UK) te beleven. Een forse stap vooruit en een van de vele ambities die Danjah koestert.

Praktische informatie

Aantal lessen: 4 lessen van 3,5 uur (groep van maximaal 8 personen)

Dag: zaterdag

Tijd: 14.00-17.00 uur

Data lessen: 20 april, 4 mei, 18 mei, 1 juni 2019

Prijs: € 150 p.p.

Prive les: € 400 voor 4 x 2 uur privé les.

Aanmelden bij info@danjahproductions.com

 

Meer Gruitpoort

Meer

Binnenkort

Film 27 mei 2019

The White Crow

Lessen 28 mei 2019

3D Lab

Theater 12 juni 2019

Het einde van het leven

Events 27 mei 2019

Bootcamp

© Gruitpoort 2019 Design & concept: Frappant - Techniek & CMS: BeSite | Sitemap