Gruitpoort
 Gruitpoort Coronaproof: Lang Leve Kunst

Met het openen van de online filmzaal op Picl zijn nu alle Gruitpoortprogramma's online. Ook Lang Leve Kunst, het scholenaanbod en de jongeren van JC hebben een uitgebreid Coronaproof aanbod. Vanaf nu zullen we jullie in onze nieuwsbrief meenemen in het corona-aanbod van de verschillende programma's. We beginnen met Lang Leve Kunst & Naoberschap.

Lang Leve Kunst: Coronaproof Naoberschap ten top

De afgelopen weken hebben we vastgesteld dat er onder de vrijwilligers die bij Lang Leve Kunst en Naoberschap betrokken zijn, een enorme sterke drive is om zich ook, of misschien beter gezegd, júist in deze tijd voor ouderen in te kunnen blijven zetten. Dat maakt dat we in heel korte tijd een palet aan nieuwe activiteiten hebben kunnen lanceren: De Telefonische Voorleesbrigade, Pennenvruchten, Kunst door de Brievenbus, ’t Praatje en De Verhalenketting. De komende tijd zal het aanbod zeker groeien. Hulde aan alle vrijwilligers! Daarnaast zijn we met alle partners in gesprek over Kunst op de Stoep, een aanbod op maat voor alle locaties door professionele kunstenaars die bij Lang Leve Kunst betrokken zijn. Hopelijk kunnen we zo op één of andere manier voor een paar lichtpuntjes zorgen!

       
    Events - Telefonische Voorleesbrigade  
   
Alle maatregelen rondom het coronavirus, die gaan ons niet in de koude kleren zitten.
 
 
 
       
    Events - Kunst door de Brievenbus  
   
Het is een tijd waarin iedereen aan huis gekluisterd is. En dat betekent gelukkig niet dat we niets leuks kunnen doen!
 
 
 
       
    Events - 't Praatje  
   
Het is best stil geworden voor veel ouderen. Het gesprekje op de hoek met de aardige buurvrouw is even van de baan en die leuke kennis komt voorlopig niet meer op bezoek om nieuwtjes uit te wisselen bij een bakkie leut. Maar u hebt natuurlijk nog steeds wel van alles te vertellen!
 
 
 
       
    Events - Pennenvruchten  
   
Schrijft u weleens een verhaal of een gedichtje of houdt u een dagboekje bij? Of komt het er misschien niet zo vaak meer van, maar zou u het toch wel weer eens willen proberen?
 
 
 
       
    Events - Telefonische Slowdate  
   
We zitten met z’n allen in hetzelfde schuitje, kunnen elkaar niet ontmoeten, zijn aan huis gebonden. Maar bereiken kunnen we elkaar wel, zeker met onze telefoontjes!
 
 
 
       
    Events - Op de Stoep  
   
Iedereen leeft mee met de ouderen die nu in de verpleeghuizen binnen moeten blijven.
 
 
 


Voor meer informatie over al onze activiteiten, kijk op www.gruitpoort.nl.
Of bel 0314 340943.


Gruitpoort Doetinchem
Hofstraat 2
7001 CD Doetinchem
info@gruitpoort.nl
Telefoon: 0314- 340943
Uitschrijven