Gezocht: vrijwilliger Lang Leve Kunst

Wij zijn op zoek naar vrijwilligers die helpen bij de organisatie van verschillende activiteiten van het programma Lang Leve Kunst.

Het programma Lang Leve Kunst bevordert cultuurparticipatie van ouderen door culturele activiteiten in de directe omgeving van en mét ouderen te organiseren. Maar ook door kunstzinnig naoberschap te stimuleren. Want met kunst bezig zijn, samen genieten van muziek, toneel, beeldende kunst of verhalen, wie wil dat niet?  Vanuit het programma organiseren we verschillende activiteiten.

Wat ga je doen?
Wat je gaat doen, hangt sterk af van je persoonlijke interesses en mogelijkheden. In een kennismakingsgesprek bespreken we dat. Te denken valt bijvoorbeeld aan ondersteuning bij de planning, de invulling van het programma, contacten met locaties, contacten met amateurkunstenaars en PRondersteuning. Je maakt als vrijwilliger deel uit van het Lang Leve Kunstteam dat op donderdagochtend op de Gruitpoort aanwezig is. Dat is een groep bevlogen vrijwilligers met ieder verschillende taken. Het team denkt met elkaar mee.

Profiel
We zijn vooral op zoek naar mensen goed kunnen organiseren, communicatief, flexibel en ondernemend zijn. Dat je affiniteit met kunst hebt spreekt voor zich.

Vrijwilligerscontract
In overleg spreken we een periode af. Bijvoorbeeld na afronding van een activiteit die je organiseert. Een vervolgcontract is daarna uiteraard bespreekbaar. Je werkt ongeveer een ochtend in de week.

Tegenprestatie
Als vrijwilliger krijg je een vrijwilligerscontract en een onkostenvergoeding voor gemaakte kosten. Daarnaast krijg je een Gruitpoortpas waarmee je op sommige activiteiten korting krijgt.

Kennismaken
Ben je nieuwsgierig geworden? Dan komen we graag met je in contact.  Stuur een korte motivatie met CV naar Machteld van der Meij, programmaleider Lang Leve Kunst, m.vandermeij@gruitpoort.nl. We bellen je dan op voor een afspraak.

© Gruitpoort 2019 Design & concept: Frappant - Techniek & CMS: BeSite | Sitemap