Nieuws

Vacature voorzitter RvT

19 nov

Voor het nieuwe Cultuurbedrijf in Doetinchem zoeken wij een ervaren voorzitter RvT. Deze voorzitter zal zelf een belangrijke rol spelen in de samenstelling van de nieuwe RvT.

Lees verder »

Veelgestelde vragen rondom de coronamaatregelen in de Gruitpoort

19 nov

We zijn open, maar met 1,5 meter afstand. Onze medewerkers dragen mondkapjes, of werken achter plexiglasschermen. Wij adviseren bezoekers vanaf 13 jaar dringend om ook een mondkapje te dragen. Deze mag af als je zit.

Lees verder »

Cursusseizoen weer van start

3 sep

In de week van 14 september start het nieuwe cursusseizoen bij de Gruitpoort, de creatieve broedplaats in Doetinchem. Wil je een hobby opnieuw oppakken, jezelf verder ontwikkelen of een totaal nieuwe activiteit proberen? Bij de Gruitpoort je terecht voor een breed aanbod aan cursussen. Van Taal tot Tekenen en van Tango tot Theater!

Lees verder »

Cultuurbedrijf van start

1 sep

Per 1 september 2020 bundelen de drie grootste Doetinchemse culturele instellingen, Muziekschool Oost-Gelderland, de Gruitpoort en Schouwburg Amphion, hun krachten en gaan samen verder.

Lees verder »

Film kijken met korting op WereldAlzheimerdag

21 aug

Alzheimercafé Doetinchem en de Gruitpoort vertonen zoals elk jaar samen rond Wereld Alzheimerdag films rondom het thema dementie en Alzheimer. Dit jaar is er dankzij de bijdrage van Alzheimer Oost Gelderland de mogelijkheid deze voorstellingen voor een gereduceerd tarief. Alzheimercafé Doetinchem en Gruitpoort proberen op deze manier zoveel mogelijk mensen in staat te stellen de voorstellingen te bezoeken.

Lees verder »

Buitenfilm@ Stadsboerin uitverkocht!

1 aug

Jullie hebben er net zo'n zin in als wij lijkt het, want in een week tijd zijn alle 400 beschikbare kaarten voor Buitenfilm@Stadsboerin verkocht.

Lees verder »

Zomersluiting 25 juli t/m 16 augustus

16 jul

Van 25 juli tot en met 16 augustus is de Gruitpoort gesloten. Even geen film, cursus of event, maar op adem komen en genieten van de zomer.

Lees verder »

Kijk het Onderwijsgesprek terug

19 jun

Ook de online editie werd een prachtig Onderwijsgesprek.

Lees verder »

Fusieplan voor Doetinchemse cultuurinstellingen ondertekend

16 jun

Op 5 juni jl. werd het fusieplan van Schouwburg Amphion, Muziekschool Oost Gelderland en Gruitpoort ondertekend door de bestuurders en de voorzitters van hun Raden van Toezicht en Raad van Commissarissen. Hiermee is het voornemen voor een toekomstige fusie van de drie Doetinchemse cultuurinstellingen definitief geworden.

Lees verder »

Culturele oproep aan de Achterhoekse gemeenten en de provincie Gelderland

30 mei

Cultuur is een maatschappelijke én economische investering. Een oproep aan de Achterhoekse gemeenten en de provincie Gelderland: Bekijk onze sterke culturele infrastructuur op Achterhoekbrede schaal!

Lees verder »

Meer Gruitpoort

Meer

Binnenkort

Film 28 november 2020

I am Greta

Theater 2 december 2020

From Turkey with love

Events 29 november 2020

Idiot Prayer | Nick Cave Alone at Alexandra Palace

© Gruitpoort 2020 Design & concept: Frappant - Techniek & CMS: BeSite | Sitemap