Nieuws

Gruitpoort gesloten

23 mrt

Als onderdeel van de maatregelen om de verspreiding van het Coronavirus in te dammen zijn wij tot en met 1 juni gesloten voor alle activiteiten.

Lees verder »

De Telefonische Voorleesbrigade

18 mrt

Alle maatregelen rondom het coronavirus, die gaan ons niet in de koude kleren zitten. Zou u er net als wij het liefst even ‘uitvliegen’ en de deur achter u dichttrekken? Nu ook de Gruitpoort noodgedwongen haar deuren heeft moeten sluiten, hebben we een andere manier bedacht om u wat moois te kunnen bieden: We ontmoeten u via de telefoon. Vele vrijwilligers van onze Telefonische Voorleesbrigade staan voor u klaar! Samen kruipt u een kwartiertje weg in een mooi verhaal dat u voorgelezen wordt, samen verdwijnt u even helemaal uit het nu en de zorgen van alledag!

Lees verder »

Veelgestelde vragen

13 mrt

rondom de sluiting van de Gruitpoort ter voorkoming van de verdere verspreiding van het Coronavirus.

Lees verder »

Film met Herman Finkers blijft uitverkopen

27 feb

De Beentjes van St. Hildegard, de nieuwe film met Herman Finkers en Johanna ter Steege blijft maar uitverkopen. We hebben weer 16 nieuwe voorstellingen online gezet zodat er voor iedereen plaats is.

Lees verder »

We waren in België op stoelenjacht

27 feb

Gisteren waren we bij Jezet Seating in Pelt om er eens goed voor te gaan zitten. Naast de fijnste stoelen die er pasten hebben we al onze wensen doorgesproken en zelfs al even naar de planning gekeken: ze gaan waarschijnlijk nog vóór de zomervakantie komen!

Lees verder »

15 Oscarswinnaars te zien op het Gruitpoortdoek

10 feb

De Oscars zijn weer uitgereikt en zoals altijd zie je alle toppers bij de Gruitpoort. De komende dagen en weken zie je maar liefst 15 Oscars op ons doek.

Lees verder »

Eindstand Nieuwe stoelen: €8785! Heel erg bedankt!

31 jan

Onze actie voor nieuwe stoelen is een groot succes geworden, uiteindelijk is er €8785,- door jullie bijeengebracht. Dat is 9% meer dan de € 8000,- die we nodig hadden! Dus er is zelfs nog wat geld over voor een verfje en zitverhogers voor de kinderen. Dank jullie wel! Al die mensen, al die bedragen, van wisselgeld in de collectebus tot jeetje wat gul. We zijn er zo blij mee!

Lees verder »

Extra voorstellingen voor autismefilms

21 jan

De afgelopen weken waren Mind my Mind en Hors Normes, twee films waarin autisme een rol speelt volop in het nieuws, en zeer goed bezocht. Om iedereen de kans te geven deze films te zien hebben we extra voorstellingen ingeboekt.

Lees verder »

De Gruitpoort is al 40 jaar gezichtsbepalend

13 dec

De Gruitpoort is 40 jaar actief in Doetinchem. Om dit te onderstrepen sluit deze creatieve broedplaats haar jubileumjaar af met een bijzondere fotocampagne. Onder de noemer ‘Gruitpoort 40 jaar gezichtsbepalend’ worden mensen opgeroepen selfies te maken in de Gruitpoort en deze te delen via social media.

Lees verder »

De jongeren van JC presenteren trots hun nieuwe plek

9 dec

De jongeren hebben binnen de Gruitpoort een nieuwe plek gekregen: JC. Jij Creëert! Kijk snel hoe die nieuwe plek er uit ziet en ook wie we de afgelopen jaren geworden zijn.

Lees verder »

Meer Gruitpoort

Meer

Binnenkort

Theater 24 oktober 2020

WhatEverHappens | Ongekend!

Events 8 juni 2020

Taalcafé

© Gruitpoort 2020 Design & concept: Frappant - Techniek & CMS: BeSite | Sitemap