Eerste bijeenkomst klankbordgroep kunst en ouderen op donderdag 22 mei

1 mei

Het programma Lang Leve Kunst start na de zomer en voorziet in veel verschillende kunstzinnige activiteiten op verschillende locaties in de West-Achterhoek.
 
Klankbordgroep kunst en ouderen
Tijdens de voorbereidingen voor dit programma willen we graag in gesprek met een aantal 60plussers die zelf actief met kunst bezig zijn. Als lid van de Klankbordgroep kunst en ouderen adviseer je de Gruitpoort in het opzetten van nieuwe activiteiten voor ouderen, denk je mee over de invulling van het Kunstzinnig Naoberschap, draag je ideeën aan, denk je mee over PR en over het wegnemen van mogelijke drempels. De klankbordgroep komt in de periode van mei tot oktober vier keer bij elkaar. Telkens op donderdagmiddag op de Gruitpoort.
 
Interesse
Bent u geïnteresseerd? Dan komen we graag met u in contact.  Stuur een mail aan Machteld van der Meij, m.vandermeij@gruitpoort.nl of bel even met de Gruitpoort, 0314-340943.
 
Eerste bijeenkomst
De eerste bijeenkomst is op donderdag 22 mei van 13.00 uur tot ca. 14.15 uur in de Gruitpoort. We willen dan een beeld krijgen van ieders persoonlijke drijfveren. Wat zijn úw drijfveren om actief met kunst bezig te zijn? Hoe lang doet u dat al en hoe intensief? Is de manier waarop u kunst beleeft en met kunst bezig bent in de loop van de tijd veranderd? Wat zijn uw grootste wensen en dromen op kunstzinnig gebied? Daarnaast vertellen we iets over de opzet van het programma Lang Leve Kunst.

Meer Gruitpoort

Meer

Binnenkort

Film 18 januari 2021

Picl: De films van de Gruitpoort, maar dan thuis

Events 18 januari 2021

Online Taalcafé

© Gruitpoort 2021 Design & concept: Frappant - Techniek & CMS: BeSite | Sitemap