Van Taal tot Tekenen, VU Achterhoek en Gruitpoort gaan samenwerken

16 mei

 

Vanaf het nieuwe seizoen gaan de Volksuniversiteit Achterhoek en de Gruitpoort intensief samenwerken. Het cursusaanbod van beide organisaties wordt samengevoegd en grotendeels in de Gruitpoort aangeboden. Hiermee ontstaat een divers en compleet vrijetijdseducatie aanbod, van Taal tot Tekenen en van Beeldhouwen tot Bridge. In het kader van een leven lang leren kan iedereen die zichzelf in zijn vrije tijd wil ontwikkelen in Doetinchem vanaf nu terecht bij de Volksuniversiteit in de Gruitpoort.
 
Door de samenwerking kan iedereen die lessen wil kiezen uit een veel uitgebreider aanbod kiezen, maar de VU cursisten kunnen nu bijvoorbeeld ook met korting naar film en theater. En voor wie naast zijn cursus Frans ook wil boetseren geldt een leuke korting.
 
Met deze samenwerking is opnieuw een nieuwe inspirerende verbinding in de culturele infrastructuur en in het Cultuurkwartier van de Achterhoek tot stand gekomen. Dat is belangrijk voor de leefbaarheid en het vestigingsklimaat van de regio. Nu de Achterhoek de komende jaren in versterkte mate met krimp te maken krijgt, kan een breed cursusaanbod voor de vrije tijd op alle leefgebieden voor alle inwoners uit de regio daaraan een belangrijke bijdrage leveren. Het samenvoegen van het cursusaanbod van Volksuniversiteit en Gruitpoort is daarbij een logische stap.
 
Het programma 2014-2015 is vanaf nu beschikbaar via www.vuachterhoek.nl en in de Gruitpoort. De folder met het gezamenlijke aanbod zal binnenkort ook huis aan huis verspreid worden.

Meer Gruitpoort

Meer

Binnenkort

Film 18 januari 2021

Picl: De films van de Gruitpoort, maar dan thuis

Events 18 januari 2021

Online Taalcafé

© Gruitpoort 2021 Design & concept: Frappant - Techniek & CMS: BeSite | Sitemap