Online Kaartverkoop

10 dec

Vanaf nu is het mogelijk kaarten voor theater en film online te kopen en te betalen. Je print zelf je kaarten en hoeft niet meer langs de kassa! Je kunt afrekenen met I-Deal en met de Nationale Bioscoopbon. Je klikt hiervoor op de koop nu online knop bij de voorstellingen. De inloggegevens die je voorheen voor online reserveren gebruikte zijn overgezet naar de nieuwe webshop. Je kunt natuurlijk ook een nieuw account aanmaken.

Korting

De Gruituit- en cursistenkorting werkt ook online, je ziet vanzelf de kortingsprijs. Hiervoor dien je in te loggen met het email-adres dat je bij aanmelding hebt opgegeven. Je kunt indien nodig via de wachtwoord vergeten optie een nieuw wachtwoord aanmaken. Krijg je niet automatisch de kortingsprijs toegewezen neem dan contact op met de receptie van de Gruitpoort. Zij kunnen de gegevens goed zetten.

Online kaarten dienen op A4 uitgeprint ingeleverd te worden bij de zaaldeur. (geen screenshots). Per voorstelling zijn 4 kaarten per account beschikbaar voor online verkoop.
 

Aangekochte entreebewijzen kunnen tot aan de datum van de voorstelling tijdens openingstijden van de receptie (ma 14.00-20.30, di t/m do 9.00-20.30, vr 9.00-17.00, za 14.00-17.00) worden ingewisseld tegen een gruittegoed. Indien je geen Gruitpoortpas hebt rekenen wij hiervoor eenmalig € 3,- administratiekosten. Je kunt ook direct omboeken naar een andere voorstelling, hiervoor gelden nooit administratiekosten.

Met de online verkoop vervalt het online (en telefonisch) reserveren. Wil je niet online je kaarten kopen, kun je tijdens openingstijden van de Gruitpoort je kaarten aan de balie kopen.

Meer Gruitpoort

Meer

Binnenkort

Film 9 juli 2020

La Odisea

Events 13 juli 2020

Taalcafé

© Gruitpoort 2020 Design & concept: Frappant - Techniek & CMS: BeSite | Sitemap