Elke zaterdag kinderfilm

30 nov

 

Elke zaterdag kinderfilm
Vanaf nu is het elke zaterdagmiddag om 14.30 kindertijd in het filmhuis. We draaien elke maand een andere leuke kindertitel, voor basisschoolkinderen en hun familie. Zo is er  in november de Sinterklaasfilm Bennie Stout. In december is het de beurt aan de Noorse jeugdfilm Knoester en Berkelientje. En in januari is er Sprookjesboom de film, een prachtige Efteling vertelling geschikt vanaf de allerkleinsten. Klik hier voor ons complete filmaanbod.
 
Verantwoord aanbod
Het filmaanbod (afwisselend voor jongere en oudere basisschoolkinderen) wordt met dezelfde zorgvuldigheid gekozen als ons volwassenenaanbod. De meestal Europese films kenmerken zich door het verantwoord omgaan met het publiek, zonder het te onderschatten. Dit betekent geen nodeloos geweld en een gezonde moraal.
 
Een hele middag uit
Maak je middag compleet met onze leuke kinder(feestjes)-arrangementen. Hebt u bijvoorbeeld wel eens aan een High Ranja gedacht, of lekker samen cupcakejes maken:  Vraag naar de mogelijkheden in ons café..
 
Vrijwilligers
Het filmhuis draait 6 voorstellingen in de week en wordt bijna geheel gedraaid door haar 25 vrijwilligers. Vind je het leuk om ons eens per maand te helpen? Wij zijn op zoek naar extra vrijwilligers rondom de kinderfilmvoorstellingen! Jij en je kinderen mogen dan gratis naar binnen. Geïnteresseerd: Meld je aan bij de Gruitpoort.

 

Meer Gruitpoort

Meer

Binnenkort

Film 1 juni 2020

De Beentjes van Sint Hildegard

Theater 16 oktober 2020

WhatEverHappens | Ongekend!

Events 8 juni 2020

Taalcafé

© Gruitpoort 2020 Design & concept: Frappant - Techniek & CMS: BeSite | Sitemap