18, 19 en 20 AUGUSTUS GRATIS 3 MOOIE FILMS BIJ 14e BUITENFILMFESTIVAL

8 aug

De zomerse buitenfilms van het filmhuis De Gruitpoort zijn een traditie geworden. Voor de 14e keer vertonen wij in augustus 3 films in de buitenlucht, films die een breed publiek zullen aanspreken. De toegang is gratis, dit wordt mogelijk gemaakt door 3 sponsoren.

De aftrap van het festival is in het Canadapark op 18 augustus. Daar wordt de Engelse film “Woman in gold” vertoond: een ontroerend waargebeurd verhaal over de strijd van een oorlogsslachtoffer op zoek naar haar rechtmatige eigendommen met een mooie hoofdrol voor Helen Mirren.

Op 19 augustus staat het grote scherm net als voorgaande jaren op het grasveld voor Villa Ruimzicht met de heerlijke, droogkomische film “Le tout nouveau testament”: God bestaat. Hij is alleen niet zo vredelievend als veel mensen denken en hij woont in België met zijn vrouw en dochter Ea.

Op 20 augustus wordt bij Sportpark Zuid de wielerfilm “Ventoux” gedraaid, naar de bestseller van Bert Wagendorp: vier vijftigjarige vrienden die op hun racefiets de Mont Ventoux beklimmen, zoals ze dat dertig jaar eerder ook al hadden gedaan.

De voorstellingen beginnen om 21.30 uur en zijn gratis toegankelijk. Iedereen wordt verzocht zijn eigen stoel mee te nemen. Op 19 en 20 augustus is er halverwege de film een pauze. Er is een bar aanwezig met hapjes en drankjes.

 

Mocht het slecht weer zijn, dan wordt de film binnen gedraaid. Kijk voor meer informatie en exacte locaties op: www.gruitpoort.nl/buitenfilm

Meer Gruitpoort

Meer

Binnenkort

Film 1 juni 2020

De Beentjes van Sint Hildegard

Theater 16 oktober 2020

WhatEverHappens | Ongekend!

Events 8 juni 2020

Taalcafé

© Gruitpoort 2020 Design & concept: Frappant - Techniek & CMS: BeSite | Sitemap