‘Wilt u ons vertellen over uw Levende Liefde?’

16 okt

“Wij, Femke Boenink (15 jaar) en Chiara Schut (15), zijn op zoek naar mooie en bijzondere verhalen over de liefde. Kunt u ons vertellen over uw eerste liefde, uw liefde voor uw kinderen, ouders of een dierbaar voorwerp? Of heeft u ooit een liefde gevonden die u nooit meer bent vergeten? Dan willen we heel graag met u in gesprek! Geïnspireerd door uw verhaal, gaan wij aan de slag met teksten en maken wij een werkstuk voor onze school, het Ulenhofcollege. Het eindresultaat laten wij u vervolgens graag zien in een afsluitende bijeenkomst.”

Kunstproject Levende Liefde

De leerlingen van de 4e klas van het Ulenhofcollege in Doetinchem gaan in het unieke project 'Levende Liefde' van Lang Leve Kunst en Naoberschap samen met mensen (55+) op zoek naar mooie verhalen over de liefde.  

De scholieren gaan bij verschillende zorginstellingen en bij de Gruitpoort met ouderen in gesprek. Heeft u interesse om deel te nemen bij de Gruitpoort? Het programma ziet er als volgt uit: De eerste middag, 22 november van 15.30 - 16.30 uur, gaat u met leerlingen bij de Gruitpoort in gesprek over úw levende liefde. U hoeft niets voor te bereiden. U mag foto’s of andere herinneringen meebrengen, maar dat hoeft niet. Geïnspireerd op wat u vertelt, schrijven de leerlingen teksten en maken ze een klein werkstuk. Tijdens de volgende bijeenkomst op 6 december van 15.30 – 16.30 uur laten ze u het resultaat zien.

Aanmelden

Aanmelden kan via langlevekunst@gruitpoort.nl. Dankzij de bijdragen van verschillende fondsen is deelname gratis en zijn er verder geen kosten aan dit project verbonden. Kijk voor meer informatie over Lang Leve Kunst op www.gruitpoort.nl/langlevekunst

Meer Gruitpoort

Meer

Binnenkort

Film 23 maart 2019

Green Book

Lessen 25 maart 2019

Beeldhouwen in hout

Theater 27 maart 2019

Het einde van het leven

Events 23 maart 2019

Veur Altied - Een prijzenkast vol verhalen

© Gruitpoort 2019 Design & concept: Frappant - Techniek & CMS: BeSite | Sitemap