Vrijwilliger organisatie Achterhoeks Danspodium

19 apr


VRIJWILLIGER GRUITPOORT

ORGANISATIE ACHTERHOEKS DANSPODIUM

ZATERDAG 11 NOVEMBER

Ben je geïnteresseerd in dans? Heb je passie voor kunst? Houd je van contacten met allerlei mensen? En het allerbelangrijkste: ben je praktisch ingesteld? Dan biedt De Gruitpoort mooi vrijwilligerswerk voor jou! We zijn op zoek naar iemand die samen met ons de organisatie van het Achterhoeks Danspodium op zich wil nemen.

Achterhoeks Danspodium

Het is een traditie dat de Gruitpoort ieder najaar een dansmiddag organiseert. Groepen en dansscholen uit de regio brengen zichzelf onder de aandacht van publiek tijdens korte optredens in de zaal, ontmoeten elkaar en delen hun passie voor dans. Van hiphop tot ballet en van modern tot klassiek, het kan allemaal op het Open Danspodium.

De datum van het Achterhoeks Danspodium is 11 november.

Taakomschrijving

Wat je precies gaat doen, hangt sterk af van je persoonlijke interesses en mogelijkheden. In een kennismakingsgesprek bespreken we dat. Denk bijvoorbeeld aan het leggen van contacten met de groepen, het samenstellen van het programma, praktische organisatie en PR. Het is fijn als je regelmatig op donderdagochtend naar de Gruitpoort komt voor werkoverleg met andere bevlogen vrijwilligers van de Gruitpoort. Ieder heeft er verschillende taken maar er wordt veel met elkaar meegedacht. Passie voor kunst en voor mensen is wat iedereen bindt.

Tegenprestatie

Als vrijwilliger krijg je een vrijwilligerscontract en een onkostenvergoeding voor gemaakte kosten. Daarnaast krijg je een Gruitpoortpas waarmee je op sommige activiteiten korting krijgt.

Vrijwilligerscontract

In overleg spreken we de precieze periode af. Je werkt ongeveer een ochtend in de week. Kennismaken Ben je nieuwsgierig geworden? Dan komen we graag met je in contact.

Stuur een korte motivatie, liefst met CV naar Machteld van der Meij, m.vandermeij@gruitpoort.nl. We bellen je dan op voor een afspraak.

Download de vacature »

Meer Gruitpoort

Meer

Binnenkort

Film 21 augustus 2019

Ballon

Theater 25 september 2019

Het einde van het leven

Events 23 augustus 2019

(Y)Urban Night

© Gruitpoort 2019 Design & concept: Frappant - Techniek & CMS: BeSite | Sitemap