Sinterklaastijd in de Gruitpoort

16 nov

Tussen intocht en pakjesavond logeren de Doetinchemse regelpieten natuurlijk ook dit jaar weer in het Pietenhuis van de Gruitpoort. Elke woensdag- en zaterdagmiddag zijn de Pieten er en kun je ze bezoeken, je verlanglijstje inleveren of een spelletje doen en zelfs je eigen pietendiploma halen! Kom langs, ontmoet de Pieten en doe samen met hen onze Pietenactivieiten: kleuren, cadeautjes gooien en natuurlijk waar Pieten stiek...em veel van houd­en: pepernoten eten. Het Pietenhuis bezoeken is natuurlijk gratis! Dus kom langs en kijk hoe de Pieten leven als ze niet in Spanje zijn.

Theatervoorstelling: Sinterklaas komt

Op zaterdag 2 december wachten Jip en Janneke In een vrolijke meezingvoorstelling met veel spanning af tot Sinterklaas komt!

Koop hier je kaartjes »

Film: Bennie Stout

Bennie Stout probeert met een list mee naar Spanje te gaan met Sinterklaas om zijn vader op te halen zodat de hele familie samen pakjesavond kan vieren. Maar of dat wel zo goed uitpakt.... Te zien op zondag 26 november

Koop hier je kaartjes »

Tekenwedstrijd

Hou je van tekenen en heb je veel fantasie? Doe dan mee aan de tekenwedstrijd! Teken je gekste, leukste, mooiste of grappigste fantasiedier en wie weet win je wel een echte versie van jouw dier! Download snel het wedstrijdformulier, of haal deze op in het pietenhuis, en lever hem in in de speciale sinterklaasbrievenbus! De winnaar wordt bekend gemaakt tijdens de voorstelling van Jip en Janneke op 2 december.

www.gruitpoort.nl/pietenhuis

Meer Gruitpoort

Meer

Binnenkort

Film 21 oktober 2018

Den Skyldige (The Guilty)

Lessen 23 oktober 2018

3D Lab

Theater 27 oktober 2018

Het Wilde Oosten

Events 22 oktober 2018

Taalcafé

© Gruitpoort 2018 Design & concept: Frappant - Techniek & CMS: BeSite | Sitemap