Vacature Horeca- en Eventmedewerker

15 aug

Heb jij ervaring en affiniteit met horeca en events? Wil jij in een creatieve broedplaats werken en vind je het fijn als je aan het begin van je dienst nooit weet hoe je dag zal verlopen? Ben je in staat daarin zelf te zien wat nu belangrijk is en wat ook morgen kan? Ben je een teamplayer? Dan is dit jouw functie!

Om het facilitaire team van de Gruitpoort te versterken zijn wij op zoek naar een enthousiaste collega met een hart voor cultuur én voor gastvrijheid en horeca.

Je bent:

Belangrijk binnen deze functie is dat je klantvriendelijk bent. De Gruitpoort is zeven dagen per week geopend voor een grote verscheidenheid van activiteiten en doelgroepen. Het is dan ook belangrijk dat je het leuk vindt om te werken een steeds veranderende omgeving. Het ene moment ontvang je zakenmensen, de andere keer zijn er cursisten of bezoekers van een film- of theatervoorstelling. In de Gruitpoort werken we met veel vrijwilligers. Je helpt en ondersteunt hen bij hun werkzaamheden en zorgt dat zij graag met je samenwerken.

Je doet:

In de functie van Horeca- en eventmedewerker ben je verantwoordelijk voor alle dagelijkse horeca- en facilitaire werkzaamheden binnen het pand van de Gruitpoort en bij events. Je bedient klanten, staat in de (eenvoudige) keuken maar je zet ook laptops klaar, richt ruimtes in en ondersteunt bij theatertechnische werkzaamheden. Je opent en sluit het pand en draagt zorg voor veiligheid en hygiëne.

Je hebt:

  • MBO niveau 3-4 werk- en denkniveau
  • Een zelfstandige en klantgerichte instelling
  • Een stressbestendig karakter en krijgt energie van afwisseling en onverwachte uitdagingen
  • Organisatorische vaardigheden

Duur en inschaling

  • voorlopig tot 1 februari 2019.
  • Je werkt 5 dagen per week, overdag en/of in de avond, doordeweeks en/of in het weekend.
  • Salarisschaal 3 in de CAO Kunsteducatie

Belangstelling?

  • Stuur dan uiterlijk dinsdag 21-8-2018 je motivatie en CV naar info@gruitpoort.nl. Wij streven naar een snelle procedure om z.s.m. te kunnen starten.

Over de Gruitpoort: www.gruitpoort.nl

Download vacature »

Meer Gruitpoort

Meer

Binnenkort

Film 18 augustus 2018

On Chesil Beach

Lessen 21 augustus 2018

3D Lab

Theater 28 september 2018

Blind Date

Events 21 augustus 2018

Arts in Cinema: van Gogh: Of Wheat Fields and Clouded Skies

© Gruitpoort 2018 Design & concept: Frappant - Techniek & CMS: BeSite | Sitemap