Veelgestelde vragen rondom de coronamaatregelen in de Gruitpoort

14 okt

Veelgestelde vragen rondom de coronamaatregelen in de Gruitpoort

Welke Coronamaatregelen gelden er in de Gruitpoort?

We zijn open, maar met 1,5 meter afstand. Onze medewerkers dragen mondkapjes, of werken achter plexiglasschermen. Wij adviseren bezoekers vanaf 13 jaar dringend om ook een mondkapje te dragen. Deze mag af als je zit.

Naast voorzieningen en afspraken om afstand te bewaren is er extra aandacht voor hygiëne en de schoonmaak van contactoppervlakken. We vragen je gebruik te maken van de desinfectiemogelijkheden en de aanwijzingen van de medewerkers op te volgen. Onze zalen en lokalen worden 24 uur per dag geventileerd. We vragen je contactgegevens achter te laten voor eventueel bron- en contactonderzoek. 

Verandert er iets aan de voorstellingen en bijeenkomsten?

De bar is gesloten. Een medewerker wijst je in de zaal naar een plek op 1,5 meter afstand van andere bezoekers. Er is geen pauze.

Kan ik veilig naar de Gruitpoort?

Wij hanteren de protocollen van brancheorganistaties NVBF (bioscopen) en Cultuurconnectie (kunstencentra en Volksuniversiteiten). De praktische uitwerking is in overleg met gemeente Doetinchem tot stand gekomen en wordt gehandhaafd door BUHA. Er is geen ruimte in de Gruitpoort waar we binnen de 1,5 meter regels met meer dan 30 personen bij elkaar kunnen zijn.

Wanneer mag ik niet naar de Gruitpoort komen?

Als jij of iemand in je huishouden in de afgelopen 14 dagen de diagnose corona heeft gehad of in de afgelopen 24 uur last heeft gehad van koorts, hoesten, verkoudheid, kortademigheid of benauwdheidsklachten.

Ik mag of wil nog niet naar de Gruitpoort komen, kan ik toch bij jullie terecht?

Het FilmhuisLang Leve Kunst en de jongeren van JC hebben een uitgebreid online aanbod. Heb je al kaarten gekocht en kun je toch niet komen: neem contact met ons op, dan zetten we je kaarten om in een tegoed.

Is mijn Gruituitkaart nog geldig?

Vanwege de coronasluiting in het voorjaar is de einddatum van je kaart 2 maanden opgeschoven.

Waar kan ik terecht voor vragen?

Vragen kun je stellen via info@gruitpoort.nl of 0314 340943. Heb je vragen of opmerkingen over de coronamaatregelen of de toepassing daarvan, kun je die richten aan onze coronatoezichthouder Merel Deijnen.

Meer Gruitpoort

Meer

Binnenkort

Film 25 oktober 2020

Yakari

Events 25 oktober 2020

Stevie Nicks 24 Karat Gold

© Gruitpoort 2020 Design & concept: Frappant - Techniek & CMS: BeSite | Sitemap