Veelgestelde vragen

23 mei

Welke Coronamaatregelen gelden in de Gruitpoort?

We zijn open, maar met 1,5 meter afstand. Onze activiteiten zijn daarom alleen toegankelijk op afspraak: filmkaarten zijn alleen in de voorverkoop verkrijgbaar, het is niet mogelijk om buiten cursustijden te werken in de lokalen en jongeren maken via What’s app een afspraak om naar JC te komen.

Verandert er iets aan de voorstellingen?

Voorstellingen hebben geen pauze. Je kunt de inbegrepen consumptie nuttigen in het café of meenemen de zaal in. Een medewerker wijst je naar een plek op 1,5m afstand van andere bezoekers.

Zijn er nog meer afspraken waar ik rekening mee moet houden?

Om niet teveel mensen tegelijk in de gangen te hebben starten  activiteiten minimaal een half uur uit elkaar. Je bent bij ons welkom vanaf een kwartier voor aanvang van je activiteit. Naast de 1,5 m afstand vragen we je gebruik te maken van de desinfectiemogelijkheden en de aanwijzingen van de medewerkers op te volgen.

Kan ik veilig naar de Gruitpoort?

Wij hanteren de protocollen van brancheorganistaties NVBF (bioscopen) en Cultuurconnectie (kunstencentra en Volksuniversiteiten). De praktische uitwerking is in overleg met gemeente Doetinchem tot stand gekomen. Naast voorzieningen en afspraken om 1,5m afstand te bewaren is er extra aandacht voor hygiëne en schoonmaak van contactoppervlakken.

Wanneer mag ik niet naar de Gruitpoort komen?

Als je geen afspraak hebt, of als jij of iemand in je huishouden in de afgelopen 14 dagen de diagnose corona heeft gehad of in de afgelopen 24 uur last heeft gehad van koorts, hoesten, verkoudheid, kortademigheid of benauwdheidsklachten.

Ik mag of wil nog niet naar de Gruitpoort komen, kan ik toch bij jullie terecht?

Het FilmhuisLang Leve Kunst en de jongeren van JC hebben een uitgebreid online aanbod. Heb je al kaarten gekocht en kun je toch niet komen: neem contact met ons op, dan zetten we je kaarten om in een tegoed.

Wat kan ik met kaarten uit de sluitingsperiode?

Gekochte kaarten voor voorstellingen uit de sluitingsperiode kunnen vergezeld van bankgegevens worden ingeleverd. Wij storten het bedrag binnen 2 weken terug.

Waar kan ik terecht voor vragen?

Vragen kun je stellen via info@gruitpoort.nl of 0314 340943. Heb je vragen of opmerkingen over de coronamaatregelen of de toepassing daarvan, kun je die richten aan onze coronatoezichthouder Merel Deijnen.

Meer Gruitpoort

Meer

Binnenkort

Film 1 juni 2020

De Beentjes van Sint Hildegard

Theater 16 oktober 2020

WhatEverHappens | Ongekend!

Events 8 juni 2020

Taalcafé

© Gruitpoort 2020 Design & concept: Frappant - Techniek & CMS: BeSite | Sitemap