Picl: De films van de Gruitpoort, maar dan thuis

16 apr

Ons prachtige filmaanbod zie je helaas niet in onze filmzalen op het moment. Maar vanaf nu kun je het Gruitpoort Filmaanbod ook thuis kijken in onze online filmzaal op Picl. Met elke week een première, met Oscarwinnaars als Parasite en publieksfavorieten als For Sama, Honeyland en Sorry we missed you. Maar ook met pareltjes waar we in onze fysieke zalen niet altijd plaats aan kunnen bieden.

Ook als we weer open zijn, blijft deze online zaal een belangrijke aanvulling. Het overkomt je wel eens dat ze een film graag willen zien maar dat die uit roulatie is voordat ze in de gelegenheid zijn naar de stad te gaan. Op deze manier bieden wij je de mogelijkheid om al die filmpareltjes ook thuis te kijken.”

Ga naar picl.nl/theaters/Gruitpoort voor ons actuele filmaanbod. Een gedeelte van de ticketprijs gaat naar de Gruitpoort. Je ziet dus niet alleen de prachtigste films, je steunt ook nog de Gruitpoort!

Ga naar picl.nl voor ons actuele filmaanbod

of kijk in onze agenda


Over Picl
Soms lukt het je simpelweg niet om naar het theater te gaan voordat een film van het witte doek verdwijnt. Gelukkig hebben we daar nu een oplossing voor bedacht. Jouw favoriete filmtheaters bieden vanaf nu óók films aan op Picl – van coming of age en komedies tot roadmovies en drama’s. Je bekijkt zelfs exclusief de allernieuwste films die op dit moment vertoond worden op het grote scherm. Nooit meer wachten, nooit meer missen. Zo bereiken films een groter deel van hun potentiële publiek en kunnen filmhuizen een extra service bieden aan hun bezoekers. Zij hoeven zo nooit meer een film te missen. Ook helpt Picl met het bereiken van een jonger publiek. Al was het maar omdat we een legaal online alternatief bieden voor het illegaal downloaden van film.

Meer Gruitpoort

Meer

Binnenkort

Film 18 januari 2021

Picl: De films van de Gruitpoort, maar dan thuis

Events 18 januari 2021

Online Taalcafé

© Gruitpoort 2021 Design & concept: Frappant - Techniek & CMS: BeSite | Sitemap