3e Designcafé op 28 november

7 nov

Vakmanschap en Onderzoek in Design

 
Na een inloop gaat Design Café om 17.00 uur van start met drie inspirerende presentaties over vakmanschap en onderzoek in design. Grafisch ontwerper Frans Hesselink, productontwerper Rick Tegelaar en ontwerper-onderzoeker Annemarie Geurink staan in de spotlights en presenteren hun werk(wijze). We horen welke rol (de liefde voor) het ambacht speelt in het werk van Rick Tegelaar en Frans Hesselink. En Annemarie Geurink zal een tipje van de sluier oplichten over het onderzoek dat zij doet als ontwerper.
 
Daarna schuiven de gasten aan bij de bezoekers aan tafel voor nadere verdieping van en vragen over hun werk. En tijdens de afsluitende borrel is er ruimschoots gelegenheid voor ontmoeting en uitwisseling van ervaringen en ideeën met andere bezoekers en de gasten.
 
Design Café wordt 4x per jaar georganiseerd door Heidi Otten (All Otts) en Mariëtte Sontag (sontag4concepts) i.s.m. de Gruitpoort. Doel is het bieden van een creatieve ontmoetingsplaats in de Achterhoek voor vakinhoudelijke inspiratie, uitwisseling en verdieping door en voor ontwerpers, kunstenaars, (maak)bedrijven en geïnteresseerden in design en kunst.
 
do 28 nov 16.30 -19.00 | € 5,-

Meer Gruitpoort

Meer

Binnenkort

Film 23 maart 2019

Green Book

Lessen 25 maart 2019

Beeldhouwen in hout

Theater 27 maart 2019

Het einde van het leven

Events 23 maart 2019

Veur Altied - Een prijzenkast vol verhalen

© Gruitpoort 2019 Design & concept: Frappant - Techniek & CMS: BeSite | Sitemap