Avond van de Guilty Pleasures

24 jan

 

De mensen van het Cultuurkwartier hebben zo hun heimelijke, onverwachte en misschien wel pijnlijke genoegens, die wij graag de 14e aan jullie tonen! Dit tweede evenement van Cultuurkwartier Doetinchem belooft een spannende avond te worden vol lekkernijen, mode, theater, film en natuurlijk muziek. De avond start in het Borghuis en leidt langs alle locaties van het Cultuurkwartier, waar bezoekers een programma wordt aangeboden, eindigend in spetterend slotfeest in Amphion.
 
De avond start naar keuze om 19.00 of 20.00. Entreebuttons à €15,00 zijn te koop bij alle deelnemende locaties en via www.ampion.nl.
Het volledige  programma is te vinden op www.facebook.com/cultuurkwartierdoetinchem.

 

CultuurKwartier Doetinchem is een samenwerking van cultureel ondernemers op en om het Lookwartier, de wijk waar muziek, theater, culinaire uitingen, film, kunstexposities en culturele evenementen samenkomen. Zij willen de handen ineen slaan om cultuur in Doetinchem stevig op de kaart te zetten en laten zien wat ze in huis hebben. Door de kwaliteiten van de ondernemers te bundelen, wordt de wijk een bruisend centrum voor de regio. Wethouder Loes van der Meijs opende afgelopen september het CultuurKwartier, dat er naar streeft het culturele hart te worden van de grootste gemeente van de Achterhoek. De deelnemers van het CultuurKwartier worden ondersteunt door Sterk! Buro voor creatieve communicatie.

Meer Gruitpoort

Meer

Binnenkort

Film 18 januari 2021

Picl: De films van de Gruitpoort, maar dan thuis

Events 18 januari 2021

Online Taalcafé

© Gruitpoort 2021 Design & concept: Frappant - Techniek & CMS: BeSite | Sitemap