Nieuws

Hedy D’Ancona spreker op symposium Lang Leve Kunst

19 nov

Als Achterhoeks kunstparticipatieprogramma voor ouderen Lang Leve Kunst en Naoberschap vieren we feest want we bestaan drie jaar. En nog belangrijker: we hebben besloten om vier jaar door te gaan. Dat willen we vieren, samen met u, want om Hedy d’Ancona te citeren: Passie en ambitie gaan niet met pensioen! Wij zijn zeer verheugd dat we Hedy als gastspreker kunnen verwelkomen op het symposium op vrijdagmiddag 1 december.

Lees verder »

Sinterklaastijd in de Gruitpoort

16 nov

Tussen intocht en pakjesavond logeren de Doetinchemse regelpieten natuurlijk ook dit jaar weer in het Pietenhuis van de Gruitpoort. Elke woensdag- en zaterdagmiddag zijn de Pieten er en kun je ze bezoeken, je verlanglijstje inleveren of een spelletje doen en zelfs je eigen pietendiploma halen!

Lees verder »

Documentaireweken in de Gruitpoort openen met voorpremiere over boeren die het moeilijk hebben

6 nov

Met het Internationaal Documentaire Festival Amsterdam (IDFA) in volle gang, richt ook de Gruitpoort zich op het vertonen van documentaires. Van 17 t/m 28 november zijn er in het filmhuis van de Gruitpoort diverse topdocumentaires van het IDFA en het Nederlands Filmfestival te zien.

Lees verder »

Expositie Achterhoek in 3D

23 okt

Van 4 november t/m 5 december 2017 vindt de expositie van het project Achterhoek in 3D plaats in het Stadsmuseum.

Lees verder »

New Yorkse Lunch en Filmklassiekers met Robert de Niro

20 okt

Klassiekers op het grote doek, haarscherp gerestaureerd! Zondag 26 oktober 2 meesterwerken met Robert de Niro. Merel verrast ons tussendoor met een lunch, uiteraard in New York style!

Lees verder »

Cinekid Festival 2017

22 sep

In de herfstvakantie van 14 t/m 21 oktober is het natuurlijk weer tijd voor Cinekid, het landelijke festival voor kwaliteitsfilms voor kinderen.

Lees verder »

Online magazine: Kiezen voor kunst

21 sep

Hierbij presenteren we je Gruitpoort Educatie - Kiezen voor kunst. Stap in de wereld van de (Achterhoekse) kunsteducatie.

Lees verder »

Nieuw in Doetinchem: De mooiste tentoonstellingen ter wereld op het scherm van de Gruitpoort.

10 sep

We starten 4 oktober met: The Curious World of Hieronymus Bosch Op basis van de veelgeprezen, uitverkochte, eenmalige tentoonstelling: 'Hieronymus Bosch - Visioenen van een genie in het Noord-Brabants Museum ' die vrijwel al zijn grote schilderijen en tekeningen uit de hele wereld naar zijn geboortestad Den Bosch brengt.

Lees verder »

Open lessenweek

8 aug

Maak tijdens de Open Lessenweek in de week van 4 september vrijblijvend kennis met ons cursusaanbod en onze inspirerende docenten!

Lees verder »

Vacature projectmedewerker Lang Leve Kunst

17 jul

Voor ons intergenerationele programma Lang Leve Kunst en Naoberschap zoeken wij een PROJECTMEDEWERKER voor 24 uur per week

Lees verder »

Meer Gruitpoort

Meer

Binnenkort

Film 25 november 2017

I am not your Negro

Lessen 27 november 2017

Atelier Edelsmeden

Theater 2 december 2017

Sinterklaas Komt!

Events 25 november 2017

Wat is onze identiteit?

© Gruitpoort 2017 Design & concept: Frappant - Techniek & CMS: BeSite | Sitemap