Nieuws

Veelgestelde vragen rondom de coronamaatregelen in de Gruitpoort

14 dec

Van 15 december tot en met 19 januari is de Gruitpoort gesloten. Alleen jongerencentrum JC blijft open voor kwetsbare jongeren.

Lees verder »

Verrassing Lang Leve Kunst

13 dec

Lang Leve Kunst en Naoberschap heeft voor u een leuke verrassing: De Telefonische Voorleesbrigade en Kunst door de Brievenbus. Deelname is kosteloos. U kunt zich nu aanmelden!

Lees verder »

Cultuurbedrijf Doetinchem gaat Amphion Cultuurbedrijf heten!

9 dec

Per 1 januari 2021 is het officieel: Schouwburg Amphion, cultureel centrum De Gruitpoort en Muziekschool Oost-Gelderland zijn gefuseerd. Samen hebben we een nieuw, ambitieus Cultuurbedrijf opgericht. Een Cultuurbedrijf dat een centrum voor talentontwikkeling, culturele broedplaats en professioneel podium ineen is. De nieuwe naam is Amphion Cultuurbedrijf.

Lees verder »

Vacature voorzitter RvT

19 nov

Voor het nieuwe Cultuurbedrijf in Doetinchem zoeken wij een ervaren voorzitter RvT. Deze voorzitter zal zelf een belangrijke rol spelen in de samenstelling van de nieuwe RvT.

Lees verder »

Cursusseizoen weer van start

3 sep

In de week van 14 september start het nieuwe cursusseizoen bij de Gruitpoort, de creatieve broedplaats in Doetinchem. Wil je een hobby opnieuw oppakken, jezelf verder ontwikkelen of een totaal nieuwe activiteit proberen? Bij de Gruitpoort je terecht voor een breed aanbod aan cursussen. Van Taal tot Tekenen en van Tango tot Theater!

Lees verder »

Cultuurbedrijf van start

1 sep

Per 1 september 2020 bundelen de drie grootste Doetinchemse culturele instellingen, Muziekschool Oost-Gelderland, de Gruitpoort en Schouwburg Amphion, hun krachten en gaan samen verder.

Lees verder »

Film kijken met korting op WereldAlzheimerdag

21 aug

Alzheimercafé Doetinchem en de Gruitpoort vertonen zoals elk jaar samen rond Wereld Alzheimerdag films rondom het thema dementie en Alzheimer. Dit jaar is er dankzij de bijdrage van Alzheimer Oost Gelderland de mogelijkheid deze voorstellingen voor een gereduceerd tarief. Alzheimercafé Doetinchem en Gruitpoort proberen op deze manier zoveel mogelijk mensen in staat te stellen de voorstellingen te bezoeken.

Lees verder »

Buitenfilm@ Stadsboerin uitverkocht!

1 aug

Jullie hebben er net zo'n zin in als wij lijkt het, want in een week tijd zijn alle 400 beschikbare kaarten voor Buitenfilm@Stadsboerin verkocht.

Lees verder »

Zomersluiting 25 juli t/m 16 augustus

16 jul

Van 25 juli tot en met 16 augustus is de Gruitpoort gesloten. Even geen film, cursus of event, maar op adem komen en genieten van de zomer.

Lees verder »

Kijk het Onderwijsgesprek terug

19 jun

Ook de online editie werd een prachtig Onderwijsgesprek.

Lees verder »

Meer Gruitpoort

Meer

Binnenkort

Film 18 januari 2021

Picl: De films van de Gruitpoort, maar dan thuis

Events 18 januari 2021

Online Taalcafé

© Gruitpoort 2021 Design & concept: Frappant - Techniek & CMS: BeSite | Sitemap