Lang Leve kunst

Beste lezer,

Hoewel iedereen waarschijnlijk nog in vakantiestemming is, wil ik toch alvast een vooraankondiging doen: op vrijdagmiddag 1 december vindt op de Gruitpoort het jaarlijkse symposium van Lang Leve Kunst plaats. Dé gelegenheid om andere vrijwilligers, kunstenaars, professionals uit de zorg en bestuurders te ontmoeten en je te laten inspireren. Schrijfdocente Lieke Deelstra gaat ook dit seizoen weer verschillende edities van Verhalenoogst draaien. De data zijn inmiddels bekend. Verder verheugt Sydehem zich op een speciaal zangproject met Suus Bijleveld. Allemaal mooie activiteiten waar ik naar uit kijk! Hopelijk u ook!

Met vriendelijke groet,
Machteld van der Meij
Programmaleider de Gruitpoort

 

Symposium Lang Leve Kunst 2017

Lang Leve Kunst en Naoberschap organiseert dit jaar opnieuw een feestelijk symposium. Op vrijdagmiddag 1 december 2017 komen alle amateurkunstenaars, vrijwilligers, professionals en bestuurders die bij het programma betrokken zijn bijeen.
  Lees meer »

 

Dans aan huis

Diva dichtbij te gast

Hoe vaker we muziek bij activiteiten kunnen inzetten, hoe beter! Daarom organiseren we een speciale middag over zang voor iedereen die zich als vrijwilliger bij Lang Leve Kunst betrokken voelt. Natuurlijk wordt de middag verzorgd door Pieternel van Amelsvoort! Voor velen is Pieternel geen onbekende want zij stond aan de wieg van Zang aan huis.
  Lees meer »
 

Data verhalenoogst 2017-18

Ook dit seizoen weer organiseren we 6 edities van Verhalenoogst. Verhalenoogst is een niet meer weg te denken activiteit van Lang Leve Kunst. Noteer de data alvast! Als schrijfvrijwilliger bezoek je samen met andere vrijwilligers en schrijfdocente Lieke Deelstra drie weken achter elkaar een groepje ouderen. Alle groepen beginnen met een workshop op de Gruitpoort. 
  Lees meer »
 

Ook op Sydehem 'Zingen met Suus'

Met liedjes inspelen op wat er leeft qua stemming, gebeurtenissen, jaargetijde, dat is in het kort gezegd wat Suus Bijleveld met dit project doet. Vanaf september start ze een nieuwe editie op Sydehem in Zeddam. 8 weken achter elkaar gaat Suus zingen met mensen met dementie. 
  Lees meer »

 

Een heel seizoen van SING INS in Vorden

In Vorden wordt na de zomer het derde seizoen Sing ins georganiseerd. Samen zingen en muziek maken en tussendoor luisteren naar verhalen of gedichten en dat telkens rond een ander thema. De groep deelnemers groeit. Inmiddels doen er zo’n 20 ouderen uit Vorden mee. 
  Lees meer »

 

Praten over prenten bij de Zonnebloem

Een groep van ongeveer 30 vrijwilligers van de Zonnebloem, afdeling Steenderen, krijgt op 28 augustus tijdens een thema-ochtend in samenwerking met de Gruitpoort een workshop Praten over Prenten aangeboden. De workshop wordt gegeven door beeldend kunstenaar Berna Bonekamp.
  Lees meer »

 

 

Facebook Twitter


Voor meer informatie over al onze activiteiten, kijk op www.gruitpoort.nl.
Of bel 0314 340943.


Gruitpoort Doetinchem
Hofstraat 2
7001 CD Doetinchem
langlevekunst@gruitpoort.nl
Telefoon: 0314-340943
Uitschrijven