Gruitpoort
 Het nieuwe theaterseizoen staat weer voor de deur. Vanaf 29 september kan je weer genieten van negen avonden bijzonder theater. Bijna op de huid van de makers. Betrokken, vernieuwend en altijd verrassend. Het belooft het meest veelzijdige seizoen in jaren te worden.

Met een Theater Passe-partout bezoek je alle negen voorstellingen voor maar € 125,-. Dat is maar liefst een korting van € 29,-. Het formulier kan je downloaden via www.gruitpoort.nl/theater of ophalen aan de balie van de Gruitpoort. Zo kan je onbezorgd iedere voorstelling van dit jaar bezoeken. En als je een keer niet kan, kun je de kaarten aan iemand cadeau doen.

       
    Theater - Blind Date  
   

Een verrassende theaterbeleving waarmee we de opening van het theaterseizoen vieren. Vrijdag 29 september om 20.15 uur bij de Gruitpoort én op hetzelfde moment bij 8 andere Oost-Gelderse theaters.

vr 29 sep 20.15
 
 
 
       
    Theater - Zeventien  
   
Een portret van vijf (moslim)meisjes op een leeftijd waar je tussen alles in zit.
 
wo 11 okt 20.30
 
 
 
       
    Theater - Romp  
   
Oud zijn. In een bed liggen. Niet lang meer te leven hebben, maar nog zoveel willen. Tweeluik met Karina Holla en Gerardjan Reinders.
 
wo 15 nov 20.30
 
 
 
       
    Theater - Eenzame begeerte  
   
Twee hunkerende lichamen wanhopig op zoek naar iemand om wat warmte van te stelen. En dan, twintig jaar later en duizenden verwijten verder, leven ze een giftig huwelijk
 
wo 13 dec 20.30
 
 
 
       
    Theater - Vita  
   
Een surrealistische circusvoorstelling die zich afspeelt in een pop-up decor vol acrobatische trucs, illusie en dans. Een-moet-je-zelf-zien-circus-theater-voorstelling
 
wo 17 jan 20.30
 
 
 
       
    Theater - Nieuwkomers  
   
Opnieuw beginnen. In een nieuw land met andere gewoontes: verwondering en onwennigheid.
 
wo 21 feb 20.30
 
 
 
       
    Theater - Zonder Toestemming  
   
Aan het eind van de 19e eeuw werden de acts, dansjes, liedjes en performances van het Vaudevilletheater ontdaan van alle viezigheid en vunzigheid.
 
wo 14 mrt 20.30
 
 
 
       
    Theater - Niemandsland  
   
Na veertien jaar keert een pianist terug naar zijn geboorteplaats. Op de berg waar zijn moeder kort geleden is begraven, treft hij een jonge vrouw met wie hij is opgegroeid. Hij was de zoon en zij de werkster, een arbeidsmigrant.
 
wo 18 apr 20.30
 
 
 
       
    Theater - Samenloop van Omstandigheden  
   
Saman Amini zingt, speelt en vertelt in dit freudiaans portret over zijn leven, zijn moeder en vader en de liefde en alles wat nodig is om overeind te blijven als er niks meer overeind staat.
 
wo 16 mei 20.30
 
 
 


Voor meer informatie over al onze activiteiten, kijk op www.gruitpoort.nl.
Of bel 0314 340943.


Gruitpoort Doetinchem
Hofstraat 2
7001 CD Doetinchem
info@gruitpoort.nl
Telefoon: 0314-340943
Uitschrijven