Lang Leve kunst

31/10 Workshop Beweeg en Dans
“Als je samen danst en beweegt, praat je zonder woorden”, zegt Evelien ter Maat. Zij is de dansdocente die Beweeg en Dans begeleidt. We zijn voor dit project op zoek naar een groepje vrijwilligers dat samen met Evelien drie keer mee gaat naar Het Weerdje in Doetinchem. Dan genieten ouderen samen met jou van beweging, muziek en dans.
  Lees meer »

 

Dans aan huis

Humor is het sleutelwoord

Afgelopen halfjaar vond er een experiment van Lang Leve Kunst plaats op zorgcentrum de Hyndendael in Hummelo. Doel was te onderzoeken of werkvormen uit de theaterlessen ingezet kunnen worden als teambuilding. Theatermaker en docent Boaz Boele van de Gruitpoort begeleidde dit project. Bij het project werden cliënten én medewerkers betrokken. 
  Lees meer »
 

23/10 Middag voor zangers zang aan huis

Hoe vaker we muziek bij activiteiten kunnen inzetten, hoe beter! Daarom organiseren we maandag 23 oktober een speciale middag over zang voor iedereen die zich als vrijwilliger bij ons betrokken voelt bij Lang Leve Kunst en Naoberschap. De middag wordt verzorgd door Pieternel van Amelsvoort. 
  Lees meer »
 

6/11 Verhalenoogst start in november

Als schrijfvrijwilliger bezoek je samen met andere vrijwilligers en schrijfdocente Lieke Deelstra drie weken achter elkaar een groepje ouderen op één van de locaties. En daar zijn de mooiste verhalen te horen. In november start Verhalenoogst en doen we Croonemate in Doetinchem en Welcom in ’s Heerenberg aan. 
  Lees meer »

 

1/12 Symposium Lang Leve Kunst

Lang Leve Kunst en Naoberschap organiseert dit jaar opnieuw een feestelijk symposium. Op vrijdagmiddag 1 december 2017 komen alle amateurkunstenaars, vrijwilligers, professionals en bestuurders die bij het programma betrokken zijn bijeen.
  Lees meer »

 

10/10 Samen zingen in Vorden

Samen zingen en muziek maken en tussendoor luisteren naar verhalen of gedichten en dat telkens rond een ander thema. Dat is wat er op de Sing in gebeurt. Kom meedoen bij de volgende Sing Ins op 10 oktober en 14 november. De middag start om 14.00 uur en duurt tot ongeveer 16.00 uur.
  Lees meer »

 

 

Facebook Twitter


Voor meer informatie over al onze activiteiten, kijk op www.gruitpoort.nl.
Of bel 0314 340943.


Gruitpoort Doetinchem
Hofstraat 2
7001 CD Doetinchem
langlevekunst@gruitpoort.nl
Telefoon: 0314-340943
Uitschrijven