Lang Leve kunst

Co-creatie met vrijwilligers Den Ooiman
Elke maand komen we bij elkaar: de speciaal opgerichte ambassadeursgroep bestaande uit vrijwilligers van Den Ooiman, de welszijnscoördinator en medewerkers van Lang Leve Kunst en Naoberschap (LLK). Want komend half jaar organiseert Lang Leve Kunst en Naoberschap in het kader van Doetinchem Age Friendly Cultural City (AFCC) allerlei kunstactiviteiten bij verpleeghuis Den Ooiman. 
  Lees meer »

 

Dans aan huis

Derde editie Verhalenoogst in april
Op 3 april is er weer een nieuwe workshop Verhalenoogst. Als vrijwilliger ga je daarna bij de De Bleyke, Hengelo G of bij Den Ooiman/ Zonnehoek, Doetinchem met ouderen praten. Ouderen vertellen hun verhaal. Jij luistert, vraagt en schrijft. Samen smeden jullie in korte tijd een band door al die persoonlijke verhalen. En dat is voor beide heel bijzonder.
  Lees meer »

 

Het Rietveld Lyceum weer op pad
Het Rietveld Lyceum heeft de afgelopen jaren verschillende kunstactiviteiten met Lang Leve Kunst uitgevoerd. Wij zijn heel blij met de structurele samenwerking. Lang Leve Kunst blijft namelijk meewerken aan de ‘Stijlmodules’, een serie keuzelessen voor leeringen van de bovenbouw. De lessen worden verzorgd door verschillende gastdocenten.
  Lees meer »
 

Sing In in het thema van Carnaval

Samen zingen en muziek maken en tussendoor luisteren naar verhalen of gedichten en dat telkens rond een ander thema. Dat is wat er op de Sing in gebeurt. En het is zeer succesvol, steeds meer mensen sluiten zich aan! Dick Wagenvoort en Rikie Walgemoet begeleiden de maandelijkse bijeenkomsten. De eerst volgende is op dinsdag 13 februari en staat in het thema van Carnaval en Tirol.
  Lees meer »


 

Facebook Twitter


Voor meer informatie over al onze activiteiten, kijk op www.gruitpoort.nl.
Of bel 0314 340943.


Gruitpoort Doetinchem
Hofstraat 2
7001 CD Doetinchem
langlevekunst@gruitpoort.nl
Telefoon: 0314-340943
Uitschrijven