Lang Leve kunst

Deelnemers gezocht voor de Rode Loper
Wij, Niels, Vera en Jesse hebben met al onze klasgenoten uit de derde klas van het Rietveld Lyceum een schrijfproject voor het vak Nederlands, over uitgaan en feesten. Graag gaan we met u in gesprek over hoe u vroeger uitging. We nodigen u uit om met ons te komen praten op vrijdag 18 mei van 12.00 tot 13.00 uur in Amphion. Aanmelden is mogelijk tot 9 mei.
  Lees meer »
 

Dans aan huis

Inspiratie opdoen met basisworkshop
Graag bieden wij (potentiële) vrijwilligers de mogelijkheid om te leren om samen met ouderen te genieten van kunstzinnige activiteiten. Daarom organiseert Lang Leve Kunst op vrijdag 1 juni van 13.30 tot 16.00 uur een workshop voor vrijwilligers die kunstzinnig actief zijn (of willen worden) met ouderen.
  Lees meer »
 

Dansen met Maxime
Binnenkort start er een nieuwe activiteit voor bewoners van St. Elisabeth (Attent Zorg en Behandeling): Dansuurtje met Maxime. Genieten van muziek, luisteren naar wat muziek te zeggen heeft, zelf dansen, meebewegen en kijken naar Maxime terwijl zíj danst, dat zijn de elementen van waar het om draait. Het Dansuurtje vindt plaats op woensdag 11, 18 en 25 april van 11.00-12.00 uur in het Arsenaal in Doesburg.  
  Lees meer »

 

Zeg ‘ns ja! in Steenderen
Lang Leve Kunst en Naoberschap organiseert samen met Stichting Welzijn Steenderen en Zonnebloem Steenderen Zeg ‘ns Ja!, een project over de trouwdag. Onder leiding van beeldend kunstenares Berna Bonekamp en met hulp van vrijwilligers van beide organisaties, maken ouderen collages over die bijzondere dag, lang geleden.
  Lees meer »

 

Start pilot kunstuurtje
Thuis genieten van kunst en cultuur samen met een vrijwilliger van Lang Leve Kunst en Naoberschap. Dat is het Kunstuurtje Aan Huis. Een nieuw project voor ouderen die niet meer zo vaak de deur uitkomen. Bij Kunstuurtje Aan Huis komt een van de ervaren vrijwilligers van Lang Leve Kunst vier keer bij iemand thuis, verdeeld over vier weken. Dit levert vast mooie en dierbare kunstmomenten op!
  Lees meer »

 

 

 

Facebook Twitter


Voor meer informatie over al onze activiteiten, kijk op www.gruitpoort.nl.
Of bel 0314 340943.


Gruitpoort Doetinchem
Hofstraat 2
7001 CD Doetinchem
langlevekunst@gruitpoort.nl
Telefoon: 0314-340943
Uitschrijven