Lang Leve kunst

kans op vrijkaarten Finding Your Feet
'Het leven houdt niet op na je 60ste' is de boodschap van filmkomedie Finding Your Feet. Dat wisten wij natuurlijk al lang! Finding Your Feet draait vanaf 25 mei in het Gruitpoort Filmhuis en we geven twee kaartjes weg aan een vrijwilliger van LLK die meedoet aan de prijsvraag. Bedenk dan een Loesjespreuk over ouder worden. Mail je bijdrage voor 10 mei 2018 naar langlevekunst@gruitpoort.nl.
  Lees meer »
 

Dans aan huis

Inspiratie opdoen met basisworkshop
Graag bieden wij (potentiële) vrijwilligers de mogelijkheid om te leren om samen met ouderen te genieten van kunstzinnige activiteiten. Daarom organiseert Lang Leve Kunst op vrijdag 1 juni van 13.30 tot 16.00 uur een workshop voor vrijwilligers die kunstzinnig actief zijn (of willen worden) met ouderen.
  Lees meer »
 

Let op, herhaalde oproep! Dringend deelnemers gezocht voor de Rode Loper
Wij, Niels, Vera en Jesse hebben met al onze klasgenoten uit de derde klas van het Rietveld Lyceum een schrijfproject voor het vak Nederlands, over uitgaan en feesten. Graag gaan we met u in gesprek over hoe u vroeger uitging. We nodigen u uit om met ons te komen praten op vrijdag 18 mei van 12.00 tot 13.00 uur in Amphion. 
  Lees meer »
 

IWalk Didam: multi-mediaproject
In mei gaan ouderen van Welcom De Omslag met leerlingen van het Liemerscollege op pad om samen oude foto’s van gebouwen in het centrum van Didam nieuw leven in te blazen. Ze doen dit tijdens het multi-mediaproject “IWalk Didam” onder leiding van fotograaf Robert Stienezen.  
  Lees meer »

 

Young and Oldie Speeddate
Het jongerencentrum van de Gruitpoort organiseert een Young and Oldie Speeddate voor bewoners van Schavenweide. Tijdens de ontmoeting organiseren jongeren speeddates over communicatie, muziek, foto’s en film. Het evenement vindt plaats op woensdag 16 mei op het jongerencentrum op de Gruitpoort.
  Lees meer »

 

zangers voor vrijdagmiddag gezocht
Zing je graag en wil je tegelijkertijd iets betekenen voor ouderen met dementie? Voor een koor van Zang Aan Huis dat binnenkort start op de vrijdagmiddag zijn we nog op zoek naar enkele zangers. Heb je tijd en zin om eens per maand op die vrijdagmiddag met een vast groepje op wisselende plekken in woonzorgcentra in de West Achterhoek te zingen met ouderen met dementie? Meld je dan snel aan!
  Lees meer »

 

 

 

Facebook Twitter


Voor meer informatie over al onze activiteiten, kijk op www.gruitpoort.nl.
Of bel 0314 340943.


Gruitpoort Doetinchem
Hofstraat 2
7001 CD Doetinchem
langlevekunst@gruitpoort.nl
Telefoon: 0314-340943
Uitschrijven