Gruitpoort
 Wat mag er nu wel en niet op Internet? Mark Zuckerberg komt er bij de Europese Commissie op terug, maar wij hebben de documentaire waarin voor het eerst de mensen aan het woord komen die bepalen wat we mogen zien en op Facebook.

We praten na de film met elkaar verder: Over censuur en privacy, over wie bepaalt en of je daar altijd maar mee moet instemmen en natuurlijk over de Algemene Verordening Persoonsgegevens die morgen in werking treedt, waardoor u de laatste dagen zoveel mails ontvangt. Kom meepraten, we horen graag wat u vindt!

       
    Filmdebat - The Cleaners: De schoonmakers van het Internet  
   
Film met nagesprek | Aan de vooravond van de inwerkingtreding van nieuwe strenge privacyregels bekijken we hoe Facebook bepaalt wat we vinden in een onthutsende documentaire. Mogelijk gemaakt door Privacy Profit
 
do 24 mei 20.00
 
 
 

 

Ook Gruitpoort probeert zorgvuldig met uw gegevens om te gaan, zoals te lezen valt in ons privacystatement. Onderaan deze nieuwsbrief vindt u (met al die aandacht voor het onderwerp is het misschien goed om u daar nogmaals op te wijzen) als altijd de uitschrijflink, al kunnen wij het ons, met ons aanbod van film, theater, events, lessen, jongeren- en ouderenactiviteiten nauwelijks voorstellen dat u niet op de hoogte wil blijven van wat er in onze creatieve broedplaats gebeurd!Voor meer informatie over al onze activiteiten, kijk op www.gruitpoort.nl.
Of bel 0314 340943.


Gruitpoort Doetinchem
Hofstraat 2
7001 CD Doetinchem
info@gruitpoort.nl
Telefoon: 0314-340943
Uitschrijven