Lang Leve kunst

De nieuwsbrief van Lang Leve Kunst en Naoberschap ziet er wat anders uit. Nieuw is de het overzicht van activiteiten voor vrijwilligers zoals workshops, coaching door kunstdocenten en andere bijeenkomsten. Graag vragen we nog een keer aandacht voor de Basisworkshop aanstaande vrijdag 1 juni. Beeldend Kunstenares Berna Bonekamp en Vera Hoffman van Markenheem nemen je als deelnemer mee in de verrassende wereld van Lang Leve Kunst en Naoberschap en bieden je inspiratie om samen met ouderen van kunstzinnige activiteiten te genieten. Een aanrader voor iedereen die vrijwilliger bij ons is of wil worden!

Agenda vrijwilligers

 Datum

 Activiteit

 01-06-2018

 Basisworkshop Lang Leve Kunst »

 08-06-2018

 Rode Loperproject »

 08-06-2018 (vanaf)

 Kiki's Gouden Keutelproject »

 12-06-2018

 Vrijwilliger Dichtelsdag »

 13-06-2018

 Slowdate met jongeren »

 25-09-2018

 Voorleesbrigade »

 08-10-2018

 Bekendmaking winnaar BNGprijs (info volgt)

 (zonder datum)

 Vrijwilligers Zang aan Huis-poule vrijdagmiddag »

 

Ambassadeurs op Den ooiman
Elke maand, sinds een half jaar, komen we bij elkaar: de speciaal opgerichte ambassadeursgroep bestaande uit vrijwilligers van Den Ooiman, de welszijnscoördinator en medewerkers van Lang Leve Kunst en Naoberschap (LLK). In het kader van Doetinchem Age Friendly Cultural City (AFCC) experimenteert Lang Leve Kunst en Naoberschap met nieuwe kunstactiviteiten bij verpleeghuis Den Ooiman, samen met de enthousiaste ambassadeurs. Het is erg mooi om met deze enthousiaste mensen samen te werken en elkaar te inspireren.
  Lees meer »

 

omgang Gruitpoort met persoonsgegevens
De afgelopen weken zijn wij, zoals alle bedrijven in Europa druk bezig geweest met de invoering van de Algemene Wet Gegevensbescherming. De wet stelt strengere eisen aan de omgang met persoonsgegevens en verplicht ons om ons bewust te zijn van de gevoeligheid van de informatie en deze te beschermen.
  Lees meer »

 

 

 

Facebook Twitter


Voor meer informatie over al onze activiteiten, kijk op www.gruitpoort.nl.
Of bel 0314 340943.


Gruitpoort Doetinchem
Hofstraat 2
7001 CD Doetinchem
langlevekunst@gruitpoort.nl
Telefoon: 0314-340943
Uitschrijven