Lang Leve kunst

Dansen en bewegen is goed voor je gezondheid, dat behoeft geen betoog. Ook creatieve vermogens worden aangesproken. Samen dansen versterkt je sociale en organisatorische vaardigheden. Maar bovenal brengt samen dansen heel veel plezier. Bij de dansuurtjes van de dansdocenten Evelien ter Maat en Maxime Kroot zien we regelmatig dat dansen met ouderen en vrijwilligers veel teweeg brengt. “Die muziek kreeg me even te pakken, ik móest gewoon dansen”, aldus één van de deelnemers. Voor ons reden om komend seizoen extra veel dansuurtjes te organiseren. En daarvoor zoeken we natuurlijk vrijwilliger die met ons mee gaan. Iets voor jou?

De Gruitpoort is vanaf maandag 13 augustus weer open. Vanaf dan zijn we weer bereikbaar.

Agenda vrijwilligers

30 aug t/m 4 okt - Adviesgroep De Jonge Rotten
31 aug - Workshop Dansen met Maxime
3 sep - Workshop Contact maken via muziek (vrijwilligers Den Ooiman)
4 sep t/m 9 okt - Oud=In editie 2
18 sep t/m 16 okt - Verhalenoogst
25 sep - Workshop Voorleesbrigade
18 okt t/m 22 sep - Oud=In editie 3
2 nov t/m 23 nov - Zeg 'ns Ja!
Volledig overzicht »
 

Dansvrijwilligers gezocht! Workshop 31/8
Ga mee met docente Maxime naar de ‘Dansuurtjes’. Dansdocente Maxime Kroot weet mensen te raken en te ontroeren met moderne dans. Binnenkort gaat ze weer aan de slag voor het programma Lang Leve Kunst en Naoberschap en daarvoor zoekt Maxime dans-vrijwilligers. Samen met ouderen (75+) genieten van dans en bewegen, is waar het om gaat! Er komen 5 series Dansuurtjes voor ouderen op verschillende locaties in de Achterhoek. Daaraan voorafgaand is er een voorbereidende workshop voor vrijwilligers op vrijdagochtend 31 augustus in de Gruitpoort.
  Lees meer »

 

Adviesgroep Jonge Rotten, van 30/8 t/m 4/10
Verbondenheid en positieve beeldvorming tussen generaties is een hot item. Daarom start de Gruitpoort in de loop van dit seizoen het project Jonge Rotten. Mensen van 65+, maar ook van 65-, worden van harte uitgenodigd om inhoudelijk mee te denken in de adviesgroep Jonge Rotten. De groep komt vanaf 30 augustus zes donderdagen bij elkaar en gaat reflecteren op eigen levensvragen ‘van weleer’ en ‘van nu’.
  Lees meer »

Facebook Twitter


Voor meer informatie over al onze activiteiten, kijk op www.gruitpoort.nl.
Of bel 0314 340943.


Gruitpoort Doetinchem
Hofstraat 2
7001 CD Doetinchem
langlevekunst@gruitpoort.nl
Telefoon: 0314-340943
Uitschrijven