Gruitpoort
 Thuisbasis van het gesprek

Ook voor het gesprek dat er toe doet kom je naar de Gruitpoort. Naast onze cursussen, films en theatervoorstellingen kunt u bij de Gruitpoort steeds vaker terecht voor het gesprek dat er toe doet. Elke eerste zondag van de maand is er het Nieuwscafé van dagblad de Gelderlander. In een talkshow van een uur ontmoet u de mensen achter de verhalen uit de krant en beleeft u het nieuws van nabij.

Het Onderwijsgesprek

Nieuw deze maand is het Onderwijsgesprek. In samenwerking met het onderwijsveld nodigen we drie keer per jaar een gerenommeerde spreker uit het onderwijs om ons te insprireren het gesprek aan te gaan op het snijvlak van onderwijs en maatschappij. Aanstaande donderdag bijt prof. dr. Geert Biesta het spits af. Geert Biesta is onderwijsprofessor in Londen, lid van de onderwijsraad en publiceerde deze zomer de bestseller "De terugkeer van het lesgeven". Wendelien Wouters presenteert. Aanmelden is noodzakelijk, er zijn nog een paar plekken beschikbaar.

kunst en filosofiecafé gaat vreemd

De prettig ontregelende kunst- en filosofiecafé's van filosoof Hans Idink zijn een verzameling van lezingen, optredens, verhalen en mini-workshops, ditmaal rondom het thema monogamie en vreemdgaan. En omdat vreemdgaan het thema is, is de locatie aanstaande woensdag niet het vaste Wielercafé, maar de theaterzaal van de Gruitpoort.

 

       
    Events - Nieuwscafé  
   
De Domus in Wehl lijkt toch veel overlast te veroorzaken. Het Leger des Heils komt uitleg geven. Daarnaast aandacht voor 3 jaar IJsselkade en dialectschrijver Theo Roes.
 
zo 7 okt 14.00 | toegang gratis
 
 
 
       
    Events - De Gebroken Avond  
   
Het Kunst- & Filosofiecafé gaat vreemd in de Gruitpoort
 
wo 10 okt 20.00
 
 
 
       
    Events - Het Onderwijsgesprek: Gert Biesta - De terugkeer van het lesgeven  
   
Inspiratie op het snijvlak van onderwijs en maatschappij
 
do 11 okt 20.00 | toegang gratis, aanmelden via info@gruitpoort.nl
 
 
 


Voor meer informatie over al onze activiteiten, kijk op www.gruitpoort.nl.
Of bel 0314 340943.


Gruitpoort Doetinchem
Hofstraat 2
7001 CD Doetinchem
info@gruitpoort.nl
Telefoon: 0314-340943
Uitschrijven