Lang Leve kunst

Onlangs presenteerden we het online magazine Gruitpoort Lang Leve Kunst - Vrijwilligers. Helaas was er een probleem met de verzending en daarom versturen we het nu nog een keer. Hopelijk bereiken we nu echt iedereen!Thema: Vrijwilligers, met daarin o.a.

Het kloppend hart
"Hoe mooi wil je het hebben: DRIEHONDERD VRIJWILLIGERS, een fundament van jewelste onder het programma Lang Leve Kunst en Naoberschap. Zo blij word je daar als programmaleiding van! Vrijwilligers vormen het kloppend hart van LLK, leggen hart en ziel in al die activiteiten, dit jaar al weer bijna 500!"
Lees verder »
 
Uitnodiging om te groeien
Oud=In, een project waarbij het vooral draait om het gesprek en de gemeenschappelijke zoektocht naar ‘De kunst van het goed ouder worden’. Vrijwilligers Jan Menderink en Okkie Klinkspoor nemen het voortouw bij Oud=In. Ze stellen een programma samen en zijn gespreksleiders bij de sessies. Wat betekent dit vrijwilligerswerk voor henzelf?
Lees verder »
 
Een wederzijds genoegen
"Vrijwilligers zijn mensen die vrij zijn en willen, simpel. De portemonnees blijven gesloten en je haakt aan als je wilt en kunt. Vrijwilligers hebben iets te brengen èn ze ontvangen iets. Hoe leuk is het om met een lieve dame op leeftijd te praten en voor haar een verhaal te schrijven over de tijd dat ze kind was", vertelt Beatrijs Ouwehand.
Lees verder »
 
Dansen met Maxime
"Vol verwachting stap ik de Herbergier in Doetinchem binnen voor mijn eerste dansuurtje met Maxime en de bewoners van de Herbergier. Dat ik zo oud moet worden om nu eindelijk 'dansles' te krijgen. Wie had dat ooit gedacht", aldus Nel van der Meulen.
Lees verder »
 
Schilderclub voor bewoners van Sensire Pelgrim
Kiki Vos de Wael is beeldend kunstenares en werkte als educator voor diverse musea. Ze geeft lessen filosofie en beeldende kunst. Inmiddels heeft ze ook ruime ervaring in het werken met ouderen. Namens Lang Leve Kunst en Naoberschap (LLK) zette ze een Schilderclub op voor bewoners van Sensire Pelgrim in Gaanderen.
Lees verder »
 

Veel leesplezier!

Facebook Twitter


Voor meer informatie over al onze activiteiten, kijk op www.gruitpoort.nl.
Of bel 0314 340943.


Gruitpoort Doetinchem
Hofstraat 2
7001 CD Doetinchem
langlevekunst@gruitpoort.nl
Telefoon: 0314-340943
Uitschrijven