Gruitpoort
 Lezing: Brexit, een kans voor de EU?

do 28 mrt 20.00

Met het Verenigd Koninkrijk in chaos en de Europese verkiezingen in aantocht kijken we met Europadeskundige Walter Pfeil naar de gevolgen en kansen.

Wat maakt de EU uniek? Wat wil ze bereiken? En wat betekent zij voor de rest van de wereld. Na een diepgaande blik in de spiegel hebben de 27 overblijvers na de Britse opzegbrief gekozen voor de vlucht naar voren en verdieping van de onderlinge samenwerking.

We sluit af met een kijk op de aanstaande Europese verkiezingen. Op basis van persoonlijke interviews geven de parlementariërs aan wat u zelf het beste kan doen om het beleid in Europa te beïnvloeden.

Walter Pfeil (1959) is Europa-deskundige en verbonden aan Stichting EU Research en Educatie. Sinds 1995 houdt Eured zich vanuit een onafhankelijke positie bezig met Europa. Zij verzorgt gastlessen, lezingen en cursussen, en verstrekt advies.

       
    Events - Lezing: Brexit: een kans voor de EU?  
   
Met het Verenigd Koninkrijk in chaos en de Europese verkiezingen in aantocht kijken we met Europadeskundige Walter Pfeil naar de gevolgen en kansen.
 
do 28 mrt 20.00
 
 
 
       
    Events - Nieuwscafé  
   
Actuele en opmerkelijke zaken worden over het voetlicht gebracht in een talkshow van een uur. Debat en amusement en muzikale omlijsting.
 
zo 7 apr 14.00
 
 
 
       
    Events - KunstBus  
   
Op vrijdag 12 april rijdt de KunstBus naar Tilburg. Daar brengen we een bezoek aan het De Pont museum en de Spoorzone met de onlangs geopende LocHal.
 
vr 12 apr 8.30
 
 
 
       
    Events - Werk is Liefde Festival  
   
Platform bloei brengt nieuwe ideeën naar nieuwsgierige mensen.
 
do 18 apr 15.00
 
 
 


Voor meer informatie over al onze activiteiten, kijk op www.gruitpoort.nl.
Of bel 0314 340943.


Gruitpoort Doetinchem
Hofstraat 2
7001 CD Doetinchem
info@gruitpoort.nl
Telefoon: 0314-340943
Uitschrijven