Gruitpoort
 

Beste zangers,

In het weekend van 24-26 mei gebeurt er iets bijzonders in Doetinchem: Festival DjazzVibes 2019. Een weekend vol muziek in en om de Grutstraat in de binnenstad. Het festival is grotendeels gratis maar er is ook een aantal zeer speciale events waarvoor de kaartverkoop nu gestart is.

Op zondag is er bijvoorbeeld een bijzondere buiten-brunch met (voor én over de tafel) fantastische optredens van het Metropole Strijkkwartet en van de Black Gospel Experience.

En dat laatste is de reden dat we jullie schrijven. De Black Gospel Experience geeft namelijk na afloop van de brunch ook een Gospelworkshop. In de Catharinakerk.
Voor iedereen die zelf de meest aanstekelijke en samenbrengende zangvorm wel eens wil ervaren. Heerlijk samen zingen en je mee laten slepen.

Hoe dat gaat? Nou zo bijvoorbeeld: Filmpje Black Gospel Experience

Tickets voor alle onderdelen zijn te koop via: Tickets DjazzVibes 2019. Geef je snel op want dit wil je niet missen. Als je met je hele koor wil deelnemen (minimaal 10 deelnemers), nog beter! Neem dan even contact op. Dan zorgen we voor een mooie korting.


Doe mee aan de verkiezing 'Club van het Jaar'
Wil jij laten zien hoe gaaf, bijzonder of uniek jouw cultuurclub is? Pak dan het podium en doe mee aan de verkiezing Club van het Jaar 2019. Win naast de nationale titel een masterclass van een professional naar keuze, een professionele promotiefilm van jouw club en maak gebruik van alle lokale, regionale en landelijke media-aandacht om je club in de schijnwerpers te zetten.

Inschrijven kan tot en met 13 mei. De winnaars worden in de week van 24 juni landelijk bekend gemaakt.

Meer informatie en inschrijving »Voor meer informatie over al onze activiteiten, kijk op www.gruitpoort.nl.
Of bel 0314 340943.


Gruitpoort Doetinchem
Hofstraat 2
7001 CD Doetinchem
info@gruitpoort.nl
Telefoon: 0314-340943
Uitschrijven