Gruitpoort
 Stormhoofd

woensdag 26 juni 20.30

Als het stormt in je hoofd, lacht het leven je niet altijd toe. Op psychische stoornissen rust nog altijd een taboe. Omdat zo’n stoornis je gedrag verandert. En ‘raar gedrag’, dat vinden mensen eng.Het stoot af. Je moet namelijk gewoon normaal doen. Toch kan het iedereen overkomen: je buurvrouw, je broer, jou…

Stormhoofd is een indringende korte theatervoorstelling vol vaart die een kijkje biedt in het hoofd van mensen met een psychiatrische kwetsbaarheid en een blik werpt op de geestelijke gezondheidszorg in Nederland. Soms schrijnend, soms hilarisch.

Een voorstelling over pijn van binnen, maar ook over hoop, lef en veerkracht. Stormhoofd geeft je stof tot nadenken en napraten.

       
    Theater - Stormhoofd  
   
Als het stormt in je hoofd, lacht het leven je niet altijd toe. Op psychische stoornissen rust nog altijd een taboe. Omdat zo’n stoornis je gedrag verandert. En ‘raar gedrag’, dat vinden mensen eng.
 
wo 26 jun 20.30
 
 
 
       
    Theater - Het einde van het leven  
   
Laatste voorstelling | Een theatervoorstelling van Jos Spijkers over voltooid leven. Over mensen die naar wegen zoeken hun leven en levenseinde te realiseren, vaak opboksend tegen onbegrip van familie en samenleving.
 
wo 25 sep 20.30
 
 
 


Voor meer informatie over al onze activiteiten, kijk op www.gruitpoort.nl.
Of bel 0314 340943.


Gruitpoort Doetinchem
Hofstraat 2
7001 CD Doetinchem
info@gruitpoort.nl
Telefoon: 0314-340943
Uitschrijven