Gruitpoort
 Buitenfilm Festival 2019

wo 21, do 22 en vr 23 augustus 21.30

Als jij je stoel meeneemt, zorgen wij voor de film!

Voor de 17e keer organiseren de vrijwilligers van het Gruitpoort filmhuis het gratis Buitenfilm Festival. Een tuinstoel, een glas rosé en de sterrenhemel: een film buiten kijken is een bijzondere ervaring. En met maar liefst 10 Oscars bestaat het programma dit jaar uit louter topfilms.

De buitenfilms van de Gruitpoort zijn een traditie geworden. Je hoeft alleen je stoel mee te nemen, wij zorgen voor de rest. Bij te slecht weer worden de films binnen vertoond. De toegang is gratis dankzij de bijdragen van: Villa Ruimzicht, IJsselkade, Friûl Lido, Gemeente Doetinchem, Cohen Machineverhuur, Lekker. Doetinchem en Cultuurzomer Achterhoek.
 
       
    Buitenfilm Festival: Free Solo  
   
Locatie: Amphionpark | Winnaar Oscar Beste Documentaire | Het letterlijk adembenemende verhaal van Alex Honnold, rotsklimmer met een droom: Het beklimmen van de beroemdste rotswand van de wereld, El Capitan, met blote handen, zonder touw!
 
wo 21 aug 21.30
 
 
 
       
    Buitenfilm Festival: Green Book  
   
locatie: IJsselkade/Friûl Lido | Winnaar van 3 Oscars, waaronder Beste Film, 3 Golden Globes en een BAFTA l Een inspirerend, hartverwarmend en waargebeurd verhaal over de hechte vriendschap tussen een uitsmijter (Viggo Mortensen) en concertpianist (Mahershala Ali).
 
do 22 aug 21.30
 
 
 
       
    Buitenfilm Festival: Bohemian Rhapsody  
   
Locatie: Hotel Villa Ruimzicht | Winnaar 4 Oscars, Golden Globe voor beste film en beste acteur, 2 BAFTA's l Ode aan Queen, hun muziek en hun uitzonderlijke zanger Freddie Mercury.
 
vr 23 aug 21.30
 
 
 Voor meer informatie over al onze activiteiten, kijk op www.gruitpoort.nl.
Of bel 0314 340943.


Gruitpoort Doetinchem
Hofstraat 2
7001 CD Doetinchem
info@gruitpoort.nl
Telefoon: 0314- 340943
Uitschrijven