Gruitpoort
 Maatregelen in verband met het tegengaan van de verspreiding van het Coronavirus.

We volgen voor de ontwikkelingen rondom het Coronavirus de richtlijnen en aanwijzingen vanuit het RIVM en de NVBF (bioscoopbond).

De voorstellingen in de Gruitpoort gaan op dit moment gewoon door, we hebben de capaciteit van de theaterzaal gemaximeerd op 90 personen.

Het RIVM meldt op vragen van de Gruitpoort dat elke zaal een eigen bijeenkomst is. Het kan dus voorkomen dat er meer dan 100 mensen tegelijkertijd in het gebouw zijn. Dit mag omdat er dan meerdere bijeenkomsten zijn. Indien nodig worden pauzes overgeslagen om te voorkomen dat er meer dan 100 mensen in de foyer zijn.

Het kan dus voorkomen dat we je niet toe kunnen laten in (een bepaalde ruimte van) de Gruitpoort indien we in de buurt van de 100 mensen komen. De tussendeuren tussen de brandcompartimenten blijven dicht om het verschil in bijeenkomsten te benadrukken.

Het RIVM adviseert om bij milde klachten zoals hoesten, een neusverkoudheid en koorts 'je sociale contacten te beperken. Dat betekent: ga niet naar plekken waar veel mensen bij elkaar zijn.' Mocht je dit soort klachten herkennen, dan adviseren we je niet naar een voorstelling te komen.

Indien je om welke reden dan ook niet naar onze voorstelling kunt of wilt komen kun je zonder opgaaf van reden al gekochte kaarten omwisselen voor een later te besteden tegoed. Dit kan tot aan de aanvang van de voorstelling via info@gruitpoort.nl.

We houden ons aan de volgende aanwijzingen: Geen handen geven, goed je handen wassen, hoesten en niezen in de binnenkant van je elleboog en papieren zakdoekjes gebruiken. Die algemene hygiënemaatregelen zijn belangrijk om verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan.Voor meer informatie over al onze activiteiten, kijk op www.gruitpoort.nl.
Of bel 0314 340943.


Gruitpoort Doetinchem
Hofstraat 2
7001 CD Doetinchem
info@gruitpoort.nl
Telefoon: 0314- 340943
Uitschrijven