Filmhuis

Gruitpoort Filmhuis

Het Gruitpoort Filmhuis is dé plek voor de filmliefhebber en natuurlijk voor een verrassend avondje uit. Elke middag en avond dat de zaal beschikbaar is vertonen we een kwaliteitsfilm uit binnen- of buitenland. Prijswinnende films uit de hele wereld, die zich onderscheiden van de massa door een bijzonder verhaal, prachtige beelden en bevlogen acteurs.

Speciaal (maar niet alleen) voor ouderen is er ook op dinsdagochtend  een kijkmoment. En natuurlijk begint het filmhuisseizoen iedere zomer met het Buitenfilmfestival, wellicht ook bij jou in de wijk?

Per week draaien drie of vier verschillende titels, waarvan steeds één of twee nieuwe. Een titel draait in een week zowel op een of meerdere avonden, als in matinées. Zo heeft iedereen de kans om alle titels te zien.

Vrijwilligers

Het filmhuis wordt bijna helemaal gerund door ongeveer 30 enthousiaste vrijwilligers. Wie vrijwilliger wordt van Gruitpoort Filmhuis heeft naast een onmiskenbare affiniteit met het medium film ook een klantvriendelijke instelling en natuurlijk wat vrije tijd.

Wij bieden onze vrijwilligers leuk werk in een prettige omgeving, enthousiaste collega's, aardige bezoekers, gratis toegang tot al onze prachtige films en de mogelijkheid om naast de draaiavonden ook op andere gebieden werkzaam te zijn. Deelname aan vergaderingen of een van de werkgroepen zoals publiciteit, buitenfilm, techniek of kinderfilm wordt op prijs gesteld.

Lijkt het je wat? Wil je meer informatie? Neem gerust contact op met een van de vrijwilligers of vul het contactformulier in!

Kwaliteitsfilm in de Achterhoek

In de omgeving zijn er filmhuizen in Didam, Dieren, 's-Heerenberg, Winterswijk, Zevenaar en Zutphen, alsmede videovertoners met een artistieke programmering in Doesburg, Lichtenvoorde en Ulft.  Daarnaast verzorgt  rondreizende videovertoner Seniorencinema voorstellingen op locatie.

Meer Gruitpoort

Meer

Binnenkort

Theater 24 oktober 2020

WhatEverHappens | Ongekend!

Events 8 juni 2020

Taalcafé

© Gruitpoort 2020 Design & concept: Frappant - Techniek & CMS: BeSite | Sitemap