Kaarten

Wil je altijd met korting naar de film? Neem dan een GruitUitkaart. Kijk hier voor meer informatie.

Je kan hier inloggen op je account.

Programmering

Voor onze actuele programmering en reserveringen ga je naar onze agenda door in het menu hierboven op film te klikken. Met jaarlijks meer dan 100 titels en 500 voorstellingen is er altijd wat van je gading te vinden. Elke 2 weken vind je het filmaanbod ook in de papieren Gruitpoortagenda. Je kunt je ook aanmelden voor de gratis e-mail nieuwsbrief, die je elke week van de programmering op de hoogte houdt.

Kaartverkoop

Kaartverkoop Online via onze agenda of aan de balie van de Gruitpoort.

Online kaarten kunnen worden afgerekend met I-Deal of de Nationale Bioscoopbon. Na betaling ontvangt u per entreekaart een e-mail met bijlage op het mailadres waar u mee ingelogd bent. De pdf bijlage dient op A4 uitgeprint ingeleverd te worden bij de zaaldeur (een screenshot is niet voldoende in verband met scannen achteraf ipv bij de deur). Ontvangt u geen email met pdf bijlage of niet voor iedere kaart/persoon een email met pdf bijlage neem dan contact op met de Gruitpoort (0314-340943) zodat wij vervangende kaarten voor u klaar kunnen leggen. Zonder geldige kaarten is het niet mogelijk de voorstelling te bezoeken. Per voorstelling zijn 4 kaarten per account beschikbaar voor online verkoop. Wilt u meer kaarten neem dan contact op met de Gruitpoort. 

Aangekochte entreebewijzen kunnen tot aan de datum van de voorstelling tijdens openingstijden van de receptie (ma-do 8.30-20.30, vr 8.30 - 17.00, za 13.00-17.00, in vakanties en tijdens feestdagen gelden afwijkende openingstijden) worden ingewisseld voor kaarten voor een andere voorstelling of tegen een gruittegoed.


Toegangsprijzen film
€ 9,50  /  € 7,50 voor Gruituitkaarthouders
Op maandag- en dinsdag- -ochtend en -middag ontvangt u een gratis kop koffie of thee.

Voor film-lezingen en themavoorstellingen kunnen aangepaste prijzen gelden.


Gruituitkaart Komt u vaker naar de film, maak dan gebruik van de GruitUitkaart.  Voor € 25,- steunt u de Gruitpoort en krijgen u en een vriend(in) een jaar lang € 2,- korting op elke voorstelling!

Meedoenarrangement
Onze producten zijn ook geheel of gedeeltelijk af te rekenen via het Meedoenarrangement.

Parkeren Bij de kassa van de Gruitpoort zijn op vertoon van uw inrijkaart voor € 3,-  uitrijkaarten voor de Loo- (onder Amphion), Mediamarkt- en Catharinagarage verkrijgbaar.


Cadeaukaarten
U kunt bij ons cadeaukaarten kopen om een theater- of filmvoorstelling naar keuze cadeau te doen. Deze zijn geldig in de Gruitpoort. Het filmhuis verkoopt en accepteert Nationale Bioscoopbonnen.

Film en Food

Eerst wat eten voor je naar de film gaat? Kies voor een van onze Arrangementen met het Borghuis of Hotel Villa Ruimzicht.

klik hier voor de actuele arrangementen

         

onze partners voor het filmhuis

Meer Gruitpoort

Meer

Binnenkort

Theater 24 oktober 2020

WhatEverHappens | Ongekend!

Events 8 juni 2020

Taalcafé

© Gruitpoort 2020 Design & concept: Frappant - Techniek & CMS: BeSite | Sitemap