Stage lopen bij het jongerencentrum en Jimmy's

Zoek je nog een stageplek? Er zijn nog plekken voor feb-jul 2018 en voor het schooljaar 2018-2019. Staat jouw studie er niet bij maar ben je wel geinteresseerd in een stage? gewoon contact opnemen, je weet nooit!

Het jongerencentrum heeft regelmatig plek voor stagiaires. Gemiddeld hebben we elk jaar 10 tot 15 stagiaires. Van middelbare scholieren tot HBO'ers. De meeste stagiaires volgen de studies CMV, SCW, grafisch vormgeven, eventmanagement. Maar we hebben ook losse projecten waar je aan deel kunt nemen of op kunt zetten dus ook als je een andere studie doet kun je solliciteren naar een stageplek.

Als je bij ons stagiair(e) bent, loop je mee met het jongerenwerk en word je automatisch een Jimmy. Jimmy's zijn jongeren die andere jongeren helpen en ondersteunen bij al hun vragen en ideeën. Je bent dus als Jimmy het eerste aanspreekpunt van het jongerencentrum!

Dat betekent dus dat we veel inzet en zelfstandigheid van je vragen. Samen met jou kijken we hoe je een stap in je ontwikkeling en professionaliteit kunt maken.

Informeer naar de mogelijkheden. Wees er op tijd bij, want we zitten snel vol!

 

Meer Gruitpoort

Meer

Binnenkort

Film 13 augustus 2018

Jeune Femme (Montparnasse Bienvenue)

Lessen 14 augustus 2018

3D Lab

Theater 28 september 2018

Blind Date

Events 15 augustus 2018

Arts in Cinema: van Gogh: Of Wheat Fields and Clouded Skies

© Gruitpoort 2018 Design & concept: Frappant - Techniek & CMS: BeSite | Sitemap