Wat is Jimmy's

Jimmy’s is de jongerenorganisatie in Doetinchem en is te vinden in Jongerencentrum Doetinchem. Jimmy's zijn jongeren tussen de 14 en 27 die het leuk vinden om klaar te staan voor leeftijdsgenoten. Of dit nu gaat om het organiseren van een tof evenement, het geven van advies op het gebied van school en werk of het ondersteunen bij de ontwikkeling van jouw talenten en passies.

Als groep maar ook individueel pakken de Jimmy's vragen en ideeën op. Van henzelf, elkaar maar ook van de gemeente, lokale partners, onderwijs en het liefste van jou! Want daar draait het om. Doen wat voor jongeren belangrijk is. Binnen Jimmy's Doetinchem zijn er de afgelopen jaren enkele aparte afdelingen ontstaan:

Jimmy's politiek
 Voor de vragen en ideeën die eens met de gemeenteraad moeten worden besproken is er Jimmy's Politiek. Een kleiner groepje Jimmy's die van de hoed en de rand weten als het gaat om vragen of ideeën waarover de politiek moet beslissen. De gemeente kan ook zelf bij Jimmy's terecht met hun jeugd gerelateerde vragen en ideeën.

Jimmy's Redactie
De redactie houdt zich bezig met alles wat zich online en op beeld afspeelt. Ze nemen de foto's en maken de aftermovies van de evenementen, ze onderhouden de website en alle social media (Mail, Facebook, Instagramm, Youtube en Snapchat en Whats app) Zij hebben een eigen ruimte op de eerste verdieping van het Jongerencentrum

De Jimmy's zijn de hele week te vinden in Jongerencentrum Doetinchem. Op woensdagavond, vanaf 19:00 uur,  is er een gezamenlijke avond waar we flink bijkletsen en iedereen samen aan de verschillende projecten werkt. Check voor je langskomt even de actuele openingstijden

 

jimmys foto
Het (bijna) complete Jimmy's Doetinchem team!

 

 

.

 

Hofstraat 2
7001 CD Doetinchem
0314-368170
0640406601
info@jimmysdoetinchem.nl

Meer Gruitpoort

Meer

Binnenkort

Film 18 juni 2018

Der Hauptmann

Lessen 18 juni 2018

Taalcafé

Theater 27 juni 2018

Van Zessen klaar

Events 18 juni 2018

Taalcafé

© Gruitpoort 2018 Design & concept: Frappant - Techniek & CMS: BeSite | Sitemap