Vrijwilligers bij Lang Leve Kunst en Naoberschap

Passie voor kunst is de drijfveer van de meeste vrijwilligers die meewerken aan ons programma Lang Leve Kunst en Naoberschap. Samen met ouderen mooie kunstmomenten beleven, daar gaat het om.

Omdat we de inzet van vrijwilligers waarderen, willen we iets 'terugdoen'. Maar we willen ook de activiteiten met ouderen goed laten aansluiten bij hun wensen. Daarom hebben we het hele jaar door een uiteenlopend aanbod van activiteiten speciaal voor vrijwilligers met onder meer workshops, coaching door kunstdocenten, lezingen, symposia en werkgroepjes.

Zie de agenda vrijwilligers »

Vrijwilliger worden bij Lang Leve Kunst en Naoberschap?

Veel vrijwilligers zijn liefhebber van kunst of beoefenen het zelf actief, maar er doen ook als mantelzorgers of familieleden mee. Steeds vaker werken we ook samen met verenigingen als Zonnebloem of ouderenbonden.
De rol van vrijwilligers kan heel verschillend zijn en sluit aan bij wat hij zelf wil. Er is geen speciale voorkennis vereist. Als je als vrijwilliger meedoet, bekijken we wat je kan doen. Dat kan samen met een kunstdocent zijn of met andere vrijwilligers.
Activiteiten zijn altijd kortlopend; inschrijving is per activiteit.
 

Online magazine

Lees ons online magazine Age Friendly Cultural City Doetinchem »

Foto's: Ronald Falke en Martin Melissen (o.a.)

© Gruitpoort 2018 Design & concept: Frappant - Techniek & CMS: BeSite | Sitemap