Op de Buis

een zomerse kunstbeleving met Achterhoekse kunstenaars en vrijwilligers

Genieten van muziek, een hoorspel of verhaal, zó fantasierijk uitgevoerd dat u gemakkelijk verleid wordt mee te doen, dat is Op de Buis. Kunstenaars en vrijwilligers van Lang Leve Kunst brengen de komende vakantieperiode een serie kunstactiviteiten op de buis, of via PC, tablet of telefoon naar mensen in woonzorgcentra en andere thuisblijvers: een zomerse kunstbeleving thuis! De liedjes en verhalen worden soms in het dialect verteld en voeren u terug naar de zomers van vroeger. Ook leuk om samen met kleinkinderen naar te kijken! De eerste serie van vier activiteiten verschijnt heel binnenkort, de tweede serie in augustus.

Op de Buis is in samenspraak met woonzorgcentra ontwikkeld. Er blijkt een grote behoefte te zijn aan kunstactiviteiten voor mensen met dementie, zeker in coronatijd.  Op de Buis is mogelijk dankzij het Fonds Sluyterman van Loo, RCOAK en het Oranjefonds.

Interesse?

Op de Buis is met name ontwikkeld voor mensen met dementie. De links naar Op de Buis zijn binnenkort te vinden op www.gruitpoort.nl Geef uw mailadres door aan info@gruitpoort.nl als u een herinnering wilt ontvangen  voor de start van de tweede serie in augustus.

© Gruitpoort 2020 Design & concept: Frappant - Techniek & CMS: BeSite | Sitemap