Pennenvruchten

Veel mensen zijn vanwege het coronavirus gedwongen zoveel mogelijk binnen te blijven. En dat valt niet alle dagen mee! Misschien heeft u een hobby of kunt u kleine karweitjes in huis doen. Voor mensen in de Achterhoek en Liemers die wat afleiding zoeken, hebben wij iets leuks bedacht: het schrijfproject Pennenvruchten. Wie weet is het ook iets voor u! Schrijft u weleens een verhaal of een gedichtje of houdt u een dagboekje bij? Of komt het er misschien niet zo vaak meer van, maar zou u het toch wel weer eens willen proberen?

Wij helpen u op weg

Graag willen we u een klein beetje op weg helpen met een aantal TIPS. Die sturen we u graag per post of per mail toe. Misschien hebt u daar wat aan en krijgt u zin aan de slag te gaan. Of u hebt zo uw eigen manier om het aan te pakken, prima!! Zoek pen en papier en begin vandaag nog, of morgen… En mocht u even vastlopen tijdens het schrijven, niet meer weten hoe u verder moet, geen nood. Wij helpen u!

Persoonlijk contact

Kunt u wel wat hulp gebruiken bij het schrijven of wilt u de tips ontvangen? Mail of bel ons. Wij brengen u dan in contact met een vrijwilliger van de Gruitpoort, die u weer op weg helpt. Geef uw naam, telefoonnummer, adres of emailadres aan ons door via

  • info@gruitpoort.nl Vermeld ‘Pennenvruchten’
  • Gruitpoort: 0314 340943 maandag, woensdag en vrijdag van 10.00 tot 13.00 uur
  • Kruiswerk: 0314 – 357 430, kies optie 2, maandag t/m vrijdag 9.00 tot 13.00 uur

Als uw verhaal af is

Het verhaal dat u schrijft is uiteraard uw persoonlijk bezit, maar we zouden het erg leuk vinden als u uw verhaal met ons wilt delen. De verhalen die we ontvangen zullen we met plezier lezen. Misschien kunnen we ze bundelen en er een klein tijdschriftje van maken of komen er andere mogelijkheden op ons pad. U hoort van ons zodra daar iets over bekend is.

Schrijf onderaan uw verhaal in ieder geval uw naam, geboortedatum, adres en woonplaats en telefoonnummer en stuur het naar info@gruitpoort.nl of Gruitpoort, Hofstraat 2, 7001 CD  Doetinchem.

Voor nu: Veel plezier met het schrijven van een mooie Pennenvrucht!!

© Gruitpoort 2020 Design & concept: Frappant - Techniek & CMS: BeSite | Sitemap