Slowdate Buiten

Slowdate Buiten: Verrassing aan de deur

Het zit er voorlopig nog niet in dat ouderen en jongeren elkaar kunnen ontmoeten zoals we gewend waren. Daarom organiseren we de Slowdate Buiten, want dat kan wel! Jong en oud gaan elkaar verrassen aan de deur. En daar is niet eens zoveel voor nodig. Deel je favoriete recept, bak een taartje, vertel iets over je hobby of het werk dat je vroeger deed, ga langs met je leuke hond, lees een verhaal voor, trek je feestelijkste kleren aan, zet een hoed op……. Veel is haalbaar in de anderhalvemetersamenleving, fantaseer er maar op los. Voorop staat: verrassing en plezier! Wij koppelen een oudere aan een jongere. Verras elkaar, op gepaste afstand, met vrolijke dingen. In de deuropening of de tuin, op de galerij of de stoep.

Zo werkt het

  • Stuur ons een lijstje van dingen waar je vrolijk, blij, ontroerd van wordt. En kun je ook iets bedenken waar jij iemand anders mee kunt verrassen, laat het ons weten. Hoe uitgebreider de lijst, hoe leuker!
  • Boaz Boele, theaterdocent en vaste begeleider van de Slowdates, stelt koppels samen van jong en  oud.
  • De jongere maakt rond 12 juni een afspraak met de oudere en komt langs.
  • De jongere maakt een foto van de ontmoeting en stuurt die naar ons op.

Aanmelden 
Doe je ook mee? Meld je voor 10 juni aan. Vermeld ‘Verrassing aan de deur’ en geef ons ook je adres, telefoonnummer, mailadres en leeftijd door.

 

© Gruitpoort 2020 Design & concept: Frappant - Techniek & CMS: BeSite | Sitemap