Muziektheaterschool GRID

 ACTEREN? ZINGEN? OPTREDEN? 

Bij muziektheaterschool GRID leer je acteren, zingen en bewegen. En het liefst tegelijk! Je ontwikkelt je eigen talent en je speelt in producties waarin jouw ideeën een plek krijgen. Optreden is niet alleen leuk, je krijgt er zelfvertrouwen van en je leert jezelf te presenteren.

 ACTIE:  Volg twee lessen en krijg de 2de les voor de halve prijs! 

Het nieuwe seizoen GRID start met de open lessenweek in de week van 17 september 2018. Je kunt de lessen deze week gratis volgen om kennis te maken! 

  Bezoek ook onze Facebook-pagina en like onze GRID-CLIP!

 

 OPLEIDING EN PRODUCTIE  

Vanaf groep 5 is er een opleidingsklas jeugd. En voor middelbare scholieren is er een opleidingsklas jongeren. Aan het eind van het seizoen speel je in een korte voorstelling. Als je genoeg ervaring hebt mag je naar de jeugdproductie of jongerenproductie. Daar werk je een jaar aan een grote voorstelling.

Je krijgt les van enthousiaste docenten die zelf hebben gestudeerd aan een theateropleiding of het conservatorium. Soms geven ze samen les, soms apart.

Praktisch
Elk seizoen heeft 30 lessen.
Daarnaast mag je gratis mee doen aan de speciale GRID-dag. Een dag vol workshops, open podium, masterclasses en… een optreden van de docenten.

Talentenklas GRID GOUD

Voor ervaren en talentvolle GRID-ers vanaf de derde klas GRID GOUD. Deze groep maakt voorstellingen in opdracht van bedrijven en instellingen.

18+ 

Je bent nooit te oud voor GRID, dus voor volwassenen is er de 18+ groep.

ACROBATIEK

Acrobatiek is een bijzondere vorm van theater voor iedereen van 6 t/m 9 jaar. Je leert acrobatiek, jongleren, evenwicht op het koord en op de bal, steltlopen en nog veel meer. Acrobatiek is samenwerken, samen acts maken, oefenen, spelen en vooral ook veel plezier hebben. Bij acrobatiek is er plek voor iedereen en natuurlijk maak je een voorstelling. Naast je vaste docent, komen er echte artiesten die hun specialiteit graag aan je leren!

 SCHRIJF JE IN! 

Meer INFO, ROOSTER EN AANMELDING: www.gruitpoort.nl/lessen

  Bezoek ook onze Facebook-pagina en like onze GRID-CLIP!

Meer Gruitpoort

Meer

Binnenkort

Film 21 februari 2019

CapharnaĆ¼m

Lessen 21 februari 2019

Boetseren

Theater 13 maart 2019

Het einde van het leven

Events 21 februari 2019

Jamsessie

© Gruitpoort 2019 Design & concept: Frappant - Techniek & CMS: BeSite | Sitemap