Muziektheaterschool GRID

 ACTEREN? ZINGEN? OPTREDEN? 

Bij muziektheaterschool GRID leer je acteren, zingen en bewegen. En het liefst tegelijk! Je ontwikkelt je eigen talent en je speelt in producties waarin jouw ideeën een plek krijgen. Optreden is niet alleen leuk, je krijgt er zelfvertrouwen van en je leert jezelf te presenteren.

 ACTIE:  Volg twee lessen en krijg de 2de les voor de halve prijs! 

Het nieuwe seizoen GRID start met de open lessenweek in de week van 4 september 2017. Je kunt de lessen deze week gratis volgen om kennis te maken! 

  Bezoek ook onze Facebook-pagina en like onze GRID-CLIP!

 

 OPLEIDING EN PRODUCTIE  

Vanaf groep 5 is er een opleidingsklas jeugd. En voor middelbare scholieren is er een opleidingsklas jongeren. Aan het eind van het seizoen speel je in een korte voorstelling. Als je genoeg ervaring hebt mag je naar de jeugdproductie of jongerenproductie. Daar werk je een jaar aan een grote voorstelling.

Je krijgt les van enthousiaste docenten die zelf hebben gestudeerd aan een theateropleiding of het conservatorium. Soms geven ze samen les, soms apart.

Praktisch
Elk seizoen heeft 30 lessen.
Daarnaast mag je gratis mee doen aan de speciale GRID-dag in januari. Een dag vol workshops, open podium, masterclasses en… een optreden van de docenten.

Kindergroep

Vanaf groep 3 van de basisschool maak je in de kindergroep op speelse wijze kennis met muziektheater.

Talentenklas GRID GOUD

Voor ervaren en talentvolle GRID-ers vanaf de derde klas GRID GOUD. Deze groep maakt voorstellingen in opdracht van bedrijven en instellingen.

18+ 

Je bent nooit te oud voor GRID, dus voor volwassenen is er de 18+ groep. Het seizoen bestaat uit drie blokken van tien lessen.
Blok 1: Acteren + zingen basis
Blok 2: Korte productie Annie M.G. Schmidt
Blok 3: Korte productie musicalliedjes

ACTEER!

Wie nog beter wil leren acteren, kan meedoen aan ACTEER! Je krijgt verdiepende lessen in improviseren, elementair spel  en werken met verschillende soorten tekst. Elke week speel je scenes voor en met elkaar. Het seizoen bestaat uit drie blokken van tien lessen.
Blok 1: Improviseren
Blok 2: Werken met tekst
Blok 3: Cabaret

Met ACTEER! haal je meer uit je spel.

ACROBATIEK

Acrobatiek is een bijzondere vorm van theater voor iedereen van 6 t/m 9 jaar. Je leert acrobatiek, jongleren, evenwicht op het koord en op de bal, steltlopen en nog veel meer. Acrobatiek is samenwerken, samen acts maken, oefenen, spelen en vooral ook veel plezier hebben. Bij acrobatiek is er plek voor iedereen en natuurlijk maak je een voorstelling. Naast je vaste docent, komen er echte artiesten die hun specialiteit graag aan je leren!

 SCHRIJF JE IN! 

Meer INFO, ROOSTER EN AANMELDING: www.gruitpoort.nl/lessen

  Bezoek ook onze Facebook-pagina en like onze GRID-CLIP!

Meer Gruitpoort

Meer

Binnenkort

Film 24 februari 2018

A Ciambra

Lessen 26 februari 2018

Atelier Edelsmeden

Theater 14 maart 2018

De Theatertroep - Zonder Toestemming

Events 26 februari 2018

Taalcafé

© Gruitpoort 2018 Design & concept: Frappant - Techniek & CMS: BeSite | Sitemap