Meedoenarrangement

Wij zijn aanbieder in het Meedoenarrangement!

Wilt u gebruik maken van onze producten, maar hebt u moeite om rond te komen? Misschien kunt u gebruik maken van het Meedoenarrangement. Het Meedoenarrangement is er voor inwoners van gemeente Doetinchem en Montferland met een laag inkomen. Want ieder mens moet de kans hebben zich te ontspannen, te sporten en te ontwikkelen; dát is de gedachte achter het Meedoenarrangement. Het gebrek aan geld mag niet de reden zijn waarom mensen niet meedoen.

Zelf aanmelden

U kunt zichzelf aanmelden voor het Meedoenarrangement. Dit kan voor inwonders van Doetinchem via www.meedoenarrangement.nl en voor inwoners van Monterland via www.meedoeninmontferland.nl . Komt u in aanmerking? Dan kunt u via een speciale webshop vouchers voor geheel of gedeeltelijke betaling van onze producten bestellen. Bestelt u via het Meedoenarrangement een voorstelling of cursus van ons? Dan hoeft u dit zelf niet te betalen. Het Meedoenarrangement regelt deze betalingen. Zo kunt u, of uw gezinslid, met een gerust hart met ons meedoen!

Meer informatie

Voor meer informatie over het Meedoenarrangement en aanmelden kunnen inwoners van Doetinchem naar www.meedoenarrangement.nl en inwoners van Montferland naar www.meedoeninmontferland.nl gaan.

 

Meer Gruitpoort

Meer

Binnenkort

Film 18 januari 2018

Vele hemels boven de zevende

Lessen 18 januari 2018

Beeldhouwerscollectief

Theater 21 februari 2018

TG Greppel - Nieuwkomers

Events 19 januari 2018

Tango Milonga

© Gruitpoort 2018 Design & concept: Frappant - Techniek & CMS: BeSite | Sitemap